Wijnproeverij Den Haag

Wijnproeverij in Den Haag organiseren? Dat kan! Als een échte pro met onze Thuisproeverij! Een proeverij die we hebben samengesteld zodat u samen met vrienden, familie en/of collega’s ongestoord kunt genieten van een wijnproeverij. Waarbij u zelf de vrijheid heeft wanneer en waar die plaats vindt en u het zelf helemaal naar eigen hand kunt zetten.

Hoe werkt het

We hebben twee wijnpakketten voor u samengesteld. Beide met internationale druivensoorten en/of type wijnen uit belangrijke wijnregio's, gevarieerd in stijl. Bij aankoop van één van deze wijnpakketten ontvangt u 10 ‘Proefgidsen’ zodat u met 9 andere vrienden kunt proeven. In deze gids hebben wij stapsgewijs uitgelegd hoe u het beste kunt proeven, onder welke condities en in welke volgorde. Ook geven we wijn & spijs tips zodat u er een echte wijn ervaring van kan maken. Uiteraard is er in deze gidsen ook ruimte om uw bevinding te noteren. Kortom, wij geven u de handvaten om te leren proeven als een echte pro!

Thuisproeverij Standaard

Voor nog géén € 7,- per persoon kunt u genieten van een unieke wijnervaring samen met 9 andere vrienden. 8 verschillende wijnen, herkenbaar in stijl! Het pakket bestelt u voor slechts € 69,-.

Thuisproeverij standaard pakket 1

Thuisproeverij Deluxe

Voor nog géén € 10,- per persoon kunt u genieten van een unieke wijnervaring samen met 9 andere vrienden. 6 luxe wijnen herkenbaar in stijl! Het pakket bestelt u voor slechts € 99,-.

Thuisproeverij deluxe pakket 1
Naar boven