Wijnproeverij

Wijn betekent genieten, gezelligheid en het ontwikkelen van uw eigen smaak. Wij geloven in kwaliteit en de wijn die in het glas zit moet ons en vooral u enthousiast maken. En dat enthousiasme brengen we maar al te graag over aan u. Het liefst natuurlijk persoonlijk, maar wij begrijpen dat dit niet altijd mogelijk is!

Daarom hebben wij een 3-tal proeverijen ontwikkeld zodat u altijd kunt genieten van een unieke wijn ervaring via de Wijnbeurs:

Thuisproeverij

Een proeverij die wij hebben samengesteld zodat u samen met vrienden, familie en/of collega’s ongestoord kunt genieten van lekkere wijnen. Waarbij u zelf de vrijheid hebt wanneer en waar die plaats vindt en u het zelf helemaal naar eigen hand kunt zetten.

Wijnproeverij thuisproeverij 1

Premium leden Proeverij

Voor onze premium leden doen we graag iets extra’s, daarom organiseren we 4x per jaar, in elk seizoen een Thema proeverij. Er zijn altijd slechts enkele plekken beschikbaar per proeverij. Schrijf u daarom in voor onze nieuwsbrief om de uitnodiging niet te missen!

Wijnproeverij premiumleden proeverij 1

Wijnbeurs Wijnproeverij

Twee keer per jaar organiseren we een grote wijnproeverij waarbij u kennis kunt maken met ons en onze wijnen. Tijdens deze proeverij openen we ruim 50 wijnen die u allemaal kunt proeven! Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden van deze evenementen. 

wijnproeverij wijnbeurs proeverij 1
Naar boven