Wijnkoers Magazine

De Wijnkoers is het objectieve wijnblad met wijnstudies, wijnontdekkingen, wijninspiratie én voordeel. In dit blad, zonder advertenties, worden de uitslagen van de objectieve, blinde vergelijkende proeverijen van ca. 50 tot 150 wijnen per proeverij gepubliceerd. Met veel nuttige informatie over wijngebieden én de mogelijkheid om de trouvailles te bestellen voor een voordelige prijs.

Uniek in Nederland

Verder leest u in de Wijnkoers wat het geheim is van de winnende producenten, hoe hun wijnen smaken, wanneer ze op dronk zijn en hoe lang u ze kunt bewaren. Door de rechtstreekse import van de beste wijnen per gebied, is het concept van de Wijnkoers na 15 jaar nog steeds uniek. En krijgen premium leden de kans om van elke nieuwe oogst de meest geslaagde wijn in huis te halen voor de scherpst mogelijke prijs.

Abonneren

Door u te abonneren op de Wijnkoers (€ 29,50 per jaar) wordt u automatisch premium lid. De Wijnkoers verschijnt 6 keer per jaar en helpt u van elke nieuwe oogst per wijngebied er de beste en meest koopwaardige wijnen uit te pikken. U ontvangt bovendien ook jaarlijks de online uitgave van de ‘Kelderservice’ gratis.

Hoe word ik premium lid? Door eenvoudig bij u bestelling aan te vinken: "Ja, ik word premium lid." Als u graag zonder online bestelling lid wilt worden, adviseren we u contact op te nemen onze klantenservice.

Naar boven