Helaas zijn de Parra wijnen tijdelijk niet verkrijgbaar. Bent u op zoek naar andere heerlijke Spaanse wijn? Neem dan zeker even een kijkje. 

Parra wijn

De Parra wijnen zijn onze biologische huisfavorieten uit Spanje, geïntroduceerd door By the Grape. Samen met By the Grape werkt de Wijnbeurs aan een biologisch wijnassortiment die aan dezelfde kwaliteit voldoet die u van ons gewend bent. De wijnen van Parra worden gemaakt door drie broers die sinds 1996 biologische wijn maken. Afhankelijk van het oogstjaar kijken we elk jaar opnieuw naar de kwaliteit van Parra en wordt de Spaanse wijn blindgeproefd. Op dit moment hebben we een rode Tempranillo, witte Verdejo en Rosado, allen uiteraard 100% biologisch.

Parra By the Grape Especial

Na jarenlange samenwerken hebben we een goede band met ze opgebouwd. En we waren dan ook blij verrast dat ze ons aanboden in kleine oplage een speciale cuvée voor ons te maken. Twee wijnen gemaakt van de beste kwaliteit biologische druiven. En het resultaat is om van te genieten! De Parra By the Grape Especial Verdejo – Sauvignon Blanc stuift het glas uit! Het verkwikkende frisse tropische karakter van deze wijn overstijg menig luxe Rueda. En de Parra By the Grape Especial Syrah – Tempranillo is prachtig zuiver, met een vleugje kruidigheid van de Syrah en een zwoel sappig karakter van de Tempranillo.

Spaanse hoogvlakte

In La Mancha groeien de biologische druiven in volle overgave want het klimaat heeft namelijk alles mee. Het is er droog en de zon schijnt er volop waardoor ziektes en schimmels zich niet gauw zullen nestelen in de wijngaarden. Daardoor worden de druiven in uiterst gezonde staat geplukt en dat proef je! Prachtig zuiver, volfruitig en elegant…

Parra Jimenez, meer dan wijn

Maar Parra Jimenez is meer dan wijn, zo zijn ze ook de grootste biologische knoflookproducent van Spanje, en hebben ze een eigen truffelveld. Ook de vrouwen van de broers zitten niet stil, zij maken heerlijke manchegokaas. 

Winkelwagen samenvoegen?

Welkom terug! Er zitten nog enkele wijnen in uw winkelwagen van uw vorige bezoek. Wilt u deze wijnen toevoegen aan uw huidige bestelling?

Parra wijn

De Parra wijnen zijn onze biologische huisfavorieten uit Spanje, geïntroduceerd door By the Grape. Samen met By the Grape werkt de Wijnbeurs aan een biologisch wijnassortiment die aan dezelfde kwaliteit voldoet die u van ons gewend bent. De wijnen van Parra worden gemaakt door drie broers die sinds 1996 biologische wijn maken. Afhankelijk van het oogstjaar kijken we elk jaar opnieuw naar de kwaliteit van Parra en wordt de Spaanse wijn blindgeproefd. Op dit moment hebben we een rode Tempranillo, witte Verdejo en Rosado, allen uiteraard 100% biologisch.

Parra By the Grape Especial

Na jarenlange samenwerken hebben we een goede band met ze opgebouwd. En we waren dan ook blij verrast dat ze ons aanboden in kleine oplage een speciale cuvée voor ons te maken. Twee wijnen gemaakt van de beste kwaliteit biologische druiven. En het resultaat is om van te genieten! De Parra By the Grape Especial Verdejo – Sauvignon Blanc stuift het glas uit! Het verkwikkende frisse tropische karakter van deze wijn overstijg menig luxe Rueda. En de Parra By the Grape Especial Syrah – Tempranillo is prachtig zuiver, met een vleugje kruidigheid van de Syrah en een zwoel sappig karakter van de Tempranillo.

Spaanse hoogvlakte

In La Mancha groeien de biologische druiven in volle overgave want het klimaat heeft namelijk alles mee. Het is er droog en de zon schijnt er volop waardoor ziektes en schimmels zich niet gauw zullen nestelen in de wijngaarden. Daardoor worden de druiven in uiterst gezonde staat geplukt en dat proef je! Prachtig zuiver, volfruitig en elegant…

Parra Jimenez, meer dan wijn

Maar Parra Jimenez is meer dan wijn, zo zijn ze ook de grootste biologische knoflookproducent van Spanje, en hebben ze een eigen truffelveld. Ook de vrouwen van de broers zitten niet stil, zij maken heerlijke manchegokaas. 

Naar boven