Wijn Webshop

Bestel online uw wijn bij de Wijnbeurs.

Bij de Wijnbeurs geloven we in kwaliteit. We moeten enthousiast worden van de wijn die in het glas zit. Er wordt bij het selecteren van de wijnen dan ook niet gekeken naar dat mooie château of hoe excentriek de wijnboer is. Bij de Wijnbeurs worden alle wijnen namelijk blind geproefd. En alleen de beste wijnen, die worden geselecteerd.

Wijn aanbiedingen

De lekkerste wijnen voor de beste prijs. Bekijk onze wijn aanbiedingen.

De Wijnbeurs sinds 1976

De Wijnbeurs werd al in 1976 opgericht door de broers Hans, Paul en Piet Walraven en twee jaar later sloor Franz Lampe zich aan. Er werden wijnen geïmporteerd, rechtstreeks van de beste producenten. Een directe benadering, zonder tussenkomst van andere partijen, zodat liefhebbers zoals u de mooiste wijnen konden aanschaffen tegen een scherpe prijs.

Alle wijnen blind geproefd!

Bij de Wijnbeurs worden de wijnen altijd blind geselecteerd, zonder dat het proefpanel het etiket op de fles heeft gezien. Het gaat puur om de kwaliteit van de wijn die in het glas zit. Het proefpanel bestaat uit vinologen en internationaal gediplomeerde wijnprofessionals. Bij het selecteren van de wijnen moeten minimaal vier van deze wijnproevers aanwezig zijn. Uit series wijnen van hetzelfde druivenras of hetzelfde wijngebied wordt alleen de beste wijn geselecteerd. 

  • De proevers weten alleen wat voor soort wijn ze te proeven krijgen, niet uit welke fles.
  • De glazen wijn worden vergeleken op kleur, geur en smaak.
  • Een wijn kan maximaal 20 punten krijgen: 3 punten voor kleur, 7 punten voor geur en 10 punten voor smaak.
  • Een wijn moet minimaal 16 punten halen om geselecteerd te worden.

Word lid van de Wijnbeurs

Word lid van de Wijnbeurs en profiteer van extra voordelen. Met ons Wijnbeurs Plus lidmaatschap krijg je al je bestellingen gratis thuisbezorgd en krijg je voorrang bij de verdeling van schaarse partijen.

Het Wijnbeurs Premium lidmaatschap is er voor de echte wijnliefhebber die houdt van bijzondere wijnen, maar ook van veel voordeel. Ook voor premiumleden is de levering gratis. Tevens ontvangen premiumleden twee keer per jaar een verrassing t.w.v. € 10,- per keer, zes keer per jaar ons magazine de Wijnkoers met hoge premiumledenkorting en zijn er exclusieve deals.

100% proefgarantie

Bij de Wijnbeurs staan wij achter onze wijnen die door middel van onze unieke selectiemethode worden geselecteerd. Pas als de wijn door het proefpanel blind is geproefd en genoeg punten heeft gekregen, wordt de wijn opgenomen in ons assortiment. Mocht een wijn toch niet aan uw wensen voldoen, dan kunt u gebruik maken van onze 100% proefgarantie. U kunt maximaal één fles uit de doos openmaken en proeven. Indien de wijn niet aan uw verwachting voldoet, kunt u de wijn terugsturen. U kunt dat doen door eerst contact op te nemen met de klantenservice.

Retourneren van uw wijn

Is er iets misgegaan tijdens transport en is er iets kapot gegaan? Dan lossen wij dat op. U kunt dan contact opnemen met de klantenservice. Er wordt samen met u een afspraak ingepland om uw bestelling gratis bij u thuis op te halen. U krijgt dan ook uw geld terug.

Levertijd wijn webshop de Wijnbeurs

Indien u op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dan heeft u de wijn de volgende dag in huis. Bezorgdienst PostNL bezorgt bestellingen van dinsdag tot en met zaterdag. Indien u uw wijn op vrijdag na 16:00 uur besteld, dan zal uw bestelling de eerstvolgende dinsdag worden bezorgd. Via Track & Trace kunt u op de hoogte blijven.

Naar boven