Wijn Online

Online de beste wijnen bestellen bij de Wijnbeurs.

Online wijn bestellen kan makkelijk en snel bij de Wijnbeurs. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment rode wijnen, witte wijnen, rosé, mousserende wijnen en dessertwijnen. Voor welke gelegenheid u een wijn zoekt, bij de Wijnbeurs is er altijd een passende wijn te vinden.

De lekkerste wijnen voor de beste prijs. Bekijk onze wijn aanbiedingen.

Smaakprofielen

Online wijn bestellen

In onze webshop kunt u niet alleen zoeken op wijnsoort, maar ook op prijs, smaakprofiel, land of streek. Weet u niet precies naar welke wijn u op zoekt bent, maar wel bij welk gerecht u een wijn zoekt? Dat kunt u eens kijken op onze pagina Wijn en Spijs Combineren.

Bij de Wijnbeurs garanderen we de kwaliteit van onze wijnen. Mocht een wijn toch niet aan uw wens voldoen, dan kunt u gebruik maken van onze 100% proefgarantie.

Om het zoeken makkelijker te maken zijn onze wijnen ingedeeld op smaakprofiel. Zo kunt u gelijk een wijn zoeken die bij uw smaak past.

Word lid van de Wijnbeurs

Word lid van de Wijnbeurs en profiteer van extra voordelen. Met ons Wijnbeurs Plus lidmaatschap krijg je al je bestellingen gratis thuisbezorgd en krijg je voorrang bij de verdeling van schaarse partijen.

Het Wijnbeurs Premium lidmaatschap is er voor de echte wijnliefhebber die houdt van bijzondere wijnen, maar ook van veel voordeel. Ook voor premiumleden is de levering gratis. Tevens ontvangen premiumleden twee keer per jaar een verrassing t.w.v. € 10,- per keer, zes keer per jaar ons magazine de Wijnkoers met hoge premiumledenkorting en zijn er exclusieve deals.

Alle wijnen blind geproefd!

Bij de Wijnbeurs worden de wijnen altijd blind geselecteerd, zonder dat het proefpanel het etiket op de fles heeft gezien. Het gaat puur om de kwaliteit van de wijn die in het glas zit. Het proefpanel bestaat uit vinologen en internationaal gediplomeerde wijnprofessionals. Bij het selecteren van de wijnen moeten minimaal vier van deze wijnproevers aanwezig zijn. Uit series wijnen van hetzelfde druivenras of hetzelfde wijngebied wordt alleen de beste wijn geselecteerd. 

  • De proevers weten alleen wat voor soort wijn ze te proeven krijgen, niet uit welke fles.
  • De glazen wijn worden vergeleken op kleur, geur en smaak.
  • Een wijn kan maximaal 20 punten krijgen: 3 punten voor kleur, 7 punten voor geur en 10 punten voor smaak.
  • Een wijn moet minimaal 16 punten halen om geselecteerd te worden.
Naar boven