Wijn kopen

Online de beste wijnen bestellen bij de Wijnbeurs.

Wijnsoorten

Rode wijn kopen
witte wijn kopen
Rosé wijn kopen
Proeven als een pro

Wijn aanbiedingen

De lekkerste wijnen voor de beste prijs. Bekijk onze wijn aanbiedingen.

Wijn aanbiedingen

Alle wijnen blind geproefd!

Bij de Wijnbeurs worden de wijnen altijd blind geselecteerd, zonder dat het proefpanel het etiket op de fles heeft gezien. Het gaat puur om de kwaliteit van de wijn die in het glas zit. Het proefpanel bestaat uit vinologen en internationaal gediplomeerde wijnprofessionals. Bij het selecteren van de wijnen moeten minimaal vier van deze wijnproevers aanwezig zijn. Uit series wijnen van hetzelfde druivenras of hetzelfde wijngebied wordt alleen de beste wijn geselecteerd. 

  • De proevers weten alleen wat voor soort wijn ze te proeven krijgen, niet uit welke fles.
  • De glazen wijn worden vergeleken op kleur, geur en smaak.
  • Een wijn kan maximaal 20 punten krijgen: 3 punten voor kleur, 7 punten voor geur en 10 punten voor smaak.
  • Een wijn moet minimaal 16 punten halen om geselecteerd te worden.

Word lid van de Wijnbeurs

Word lid van de Wijnbeurs en profiteer van extra voordelen. Met ons Wijnbeurs Plus lidmaatschap krijg je al je bestellingen gratis thuisbezorgd en krijg je voorrang bij de verdeling van schaarse partijen.

Het Wijnbeurs Premium lidmaatschap is er voor de echte wijnliefhebber die houdt van bijzondere wijnen, maar ook van veel voordeel. Ook voor premiumleden is de levering gratis. Tevens ontvangen premiumleden twee keer per jaar een verrassing t.w.v. € 10,- per keer, zes keer per jaar ons magazine de Wijnkoers met hoge premiumledenkorting en zijn er exclusieve deals.

Wijnbeurs Plus lidmaatschap
Premium lidmaatschap

Meer wijnen

Wijnpakketten

Ontdek nieuwe wijnen door een wijnpakket te bestellen met verschillende wijnsoorten. Onze wijnpakketen zijn met zorg samengesteld.

Cadeaukaart van de Wijnbeurs

Iemand anders laten genieten van onze beste wijnen, maar de persoon zelf laten kiezen? Geef een waardebon cadeau.

wijn cadeaus

De lekkerste wijnen op mooie wijze thuisbezorgd.
Geef heerlijke wijnen cadeau op luxe kist.

Wijn kopen bij de Wijnbeurs

Wijn kopen doet u in de webwinkel van de Wijnbeurs! Hier kunt u eenvoudig en snel online uw wijn bestellen. Bekijk ons ruime assortiment van rode wijn, witte wijn, rosé wijn en mousserende wijn. Online wijn kopen bij de Wijnbeurs is veilig, snel en bespaart u veel tijd! 

Bij de Wijnbeurs kunt u zowel 1 doos van dezelfde wijn kopen, als een doos met diverse wijnen. De Wijnbeurs heeft ook wijnpakketten met daarin verschillende wijnen samengesteld. Zo heeft de Wijnbeurs voor ieder smaakprofiel een wijnpakket. Wijn kunt u kopen per 6 of 12 flessen per doos. 

Online wijn kopen van hoge kwaliteit

Wilt u wijn kopen van hoge kwaliteit, dan bent u bij de Wijnbeurs aan het juiste adres. Onze kenners bezoeken de kelders van wijnboeren om de meest interessante partijen wijn te selecteren. Alle wijnen worden vervolgens blind geproefd door ons proefpanel. De lekkerste wijnen, die wij voordelig kunnen aanbieden, nemen we op in ons assortiment. Deze wijnen worden allemaal voorzien van een duidelijke omschrijving en proefnotitie. 

De Wijnbeurs heeft ruim 40 jaar ervaring in het verkopen van wijn en garandeert de kwaliteit van haar producten en diensten. We zijn lid van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Wijnhandelaren en beschikken over het KVNW keurmerk. Daarnaast beschikt de Wijnbeurs ook over het LRQA certificaat, wat de kwaliteit en veiligheid van onze diensten en producten garandeert. Zo kunt u met zekerheid online wijn kopen van de hoogste kwaliteit. 

De Wijnbeurs mag daarnaast het Certificaat Thuiswinkel Waarborg voeren. Dit betekent dat de Wijnbeurs is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. De bij de certificering geconstateerde werkwijze en gehanteerde voorwaarden zijn in overeenstemming met relevante wet- en regelgeving en de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg van Thuiswinkel.org.

Voordelig online wijn kopen

De Wijnbeurs heeft vaak wijnacties waarbij u al onder de €6 een wijn kunt bestellen. Wilt u altijd op de hoogte blijven van de beste wijnaanbiedingen? Schrijft u zich dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. U ontvangt eenvoudig voordelige wijnacties per e-mail. 

Wilt u bij het wijn kopen profiteren van kortingen en andere voordelen? Maak dan kennis met de wijnabonnementen van de Wijnbeurs. Met de Wijn Service willen we iedere wijnliefhebber van dienst zijn door een wijnabonnement aan te bieden. U krijgt dan op alle flessen uit ons assortiment korting. Onze leden profiteren ook nog eens van gratis bezorging vanaf 18 flessen. Voor premium leden geldt zelfs altijd gratis bezorging. Al meer dan 40.000 trouwe leden zijn u voorgegaan en profiteren nu van ons lidmaatschap.

Koop wijn online en profiteer van excellente service

De Wijnbeurs wil dat klanten de wijn kopen die ze lekker vinden en waarderen. Heeft u wijn gekocht en voldoet deze niet aan uw verwachting of zit er kurk in de wijn? Dan kunt u gebruik maken van onze unieke 100% proefgarantie. Deze garantie biedt u, naast uw standaard herroepingsrecht van 14 dagen, de mogelijkheid om wijn eerst te proeven en vervolgens terug te sturen als hij niet naar wens is. 

Bij het online wijn kopen bij de Wijnbeurs profiteert u ook van een snelle levertijd. Bestelt u op werkdagen vóór 16.00 uur, dan heeft u uw wijn de volgende dag al in huis. Wijn bezorgen wij uitsluitend in Nederland. Mocht u op een adres in België wijn willen laten bezorgen, dan kunt u online wijn kopen via www.wijnbeurs.be. Of mocht u op een adres in Duitsland wijn willen laten bezorgen, dan kunt u wijn kopen via www.derweinversand.de. 

Naar boven