Wijn bezorgen

Het gemak van online wijn kopen

Bestelt u op werkdagen vóór 16.00 uur, dan heeft u uw wijn de volgende dag in huis. Wijn bezorgen wij uitsluitend in Nederland. Mocht u op een adres in België wijn willen laten bezorgen, dan kunt u bestellen via www.wijnbeurs.be. Het is bij de Wijnbeurs niet mogelijk een bestelling af te halen in ons magazijn. Wijn bezorgen wij uitsluitend op volledige adressen met straatnaam en plaats.

Wijn bezorgen aan huis

Onze wijn wordt door PostNL bij u thuis bezorgd. PostNL werkt met het Track & Trace systeem, daarmee kunt u inzien hoe laat de bezorger voor uw deur staat. De track & trace code wordt u per e-mail toegestuurd. Zo weet u altijd wanneer zij uw wijn bezorgen. PostNL bezorgt 5 dagen per week, van dinsdag t/m zaterdag, op het door u gekozen adres.

Bent u niet thuis op het moment dat uw wijn wordt bezorgd? Dan zal de bezorger proberen uw wijn bij de buren te bezorgen en uiteraard laat hij een bericht voor u achter. Uw bestelling wordt twee keer bij u of uw buren aangeboden. Mocht dit twee keer geen succesvolle bezorging opleveren, dan zal de bestelling retour gaan naar de Wijnbeurs. Onze klantenservice zal dan contact met u opnemen.

Meer over wijn bezorgen

Bij de Wijnbeurs betaalt u voor het laten bezorgen van wijn €4,95 verzendkosten, ongeacht het aantal dozen dat u bestelt. Het komt voor dat er geen verzendkosten worden gerekend tijdens een aanbieding. Dit zal duidelijk bij de actie of wijn worden vermeld.

Het kan voorkomen dat niet alle wijn meer op voorraad is, vooral tijdens actieperiodes en/of als u meerdere wijnen heeft besteld. Dan zullen wij de wijn bezorgen die op dat moment leverbaar is. De wijn waar op dat moment geen voorraad van is, zullen wij op een later moment bezorgen.

Gratis bezorging voor premium leden

Leden en premium leden genieten van verschillende voordelen bij de Wijnbeurs. Alle wijn bezorgen wij bij leden gratis thuis vanaf 18 flessen. Premium leden profiteren altijd van een gratis bezorging. Wijn bezorgen wij na ontvangst van uw betaling. Betaalt u op factuur, dan ontvangt u eerst de wijn. De factuur ontvangt u later, digitaal of per post.

Lidmaatschappen van de Wijnbeurs

Wijnpakket bezorgen

Elke bestelling bij de Wijnbeurs bezorgen wij bij u thuis. Of u nu een doos van dezelfde wijn heeft besteld of een wijnpakket wil laten bezorgen. Onze wijnpakketten bestaan uit verschillende wijnen en hebben verschillende thema’s. Zo zijn er pakketten met wijnen van een bepaald druivenras, een bepaald land, een regio of juist een seizoen. 

Wijn versturen

Wijn versturen proberen wij zo snel mogelijk. Als u op werkdagen de wijn voor 16:00 uur besteld, dan heeft u uw bestelling de volgende dag in huis. Indien u niet thuis bent, dan zal er geprobeerd worden de wijn bij de buren te bezorgen. Indien dit niet is gelukt, dan kunt u via de Track & Trace code zien wanneer het volgende bezorgmoment is.

Naar boven