Een sensationeel mooie en romige krachtpatser met de fruitrijkdom van Châteauneuf en de romige zoetweelde van Amarone. Gemaakt van de zeer zeldzame Susumaniello druif die alleen in Puglia staat aangeplant.
Een Spaanse wijn van een van de twintig beste wijnhuizen ter wereld. Een heerlijk, romig zachte Acantus met body met drie medailles waar je iedereen plezier mee doet!
Maakt een bewonderende knipoog naar de fameuze Chardonnay van Bernardus met impressies van roomboter: één van de meest geschonken Chardonnays in sterrenrestaurants.
Eindeloos lang lekker: een boterzachte en koopwaardige Reserva die na 24 maanden uitgroeide tot volromige wijn met body, diepgang en een verleidelijke hint vanille.
Op en top genieten met deze verleidelijk zwoele Negroamaro: sappig en soepel van smaak vol tonen van aardbeien, kersen en chocola. Verbetert zich nog dagelijks op fles!
Een soepele rode wijn van Sicilië, gemaakt van de zeldzame inheemse Nerello Cappucio druif. Rijk van smaak vol bosfruit zonder zwaar te worden en perfect om licht te koelen.
Uit handen van topproducent Olarra: een loepzuivere Spaanse Sauvignon Blanc vol impressies van appel en exotisch fruit. Een ware verfrissing in uw glas.
Met haar fijne neus voor
Bourgondische Chardonnay kiest Victoria feilloos die
enkele prachtvaten uit de kelders van Château Canet
met het rijkste én fruitigste karakter. Natúúrlijk voorzien
van een vleugje verleidelijke vanille. Al jarenlang een dikke Wijnbeurs-klantfavoriet!
Iets bijzonders proeven uit het zonnige Italië? Ga voor deze zwoele én met goud bekroonde Primitivo di Manduria die rijk is aan zoet donker fruit en chocolade. Al heerlijk op zichzelf om 's avonds van te genieten.
Een trouvaille: deze uitstekende en karaktervolle Pinot Grigio delle Venezie maakt indruk door zijn frisse en loepzuivere smaak vol citrus, perzik en besjes.
Deze cuvée wordt vanwege zijn fluwelige finesse ook wel de ‘Cheval Blanc’ van Sicilië genoemd en is een telg uit de familie van het beroemde huis Nativ.
De lekkerste borrelwijn komt nu rechtstreeks van Sicilië. Waar uitbundige zonneschijn en vulkanische bodems het ultieme terroir vormen voor deze voortreffelijke Inzolia.
De witte trots van het chateau, in een nieuw jasje
gestoken! Exotisch, bloemig en friskruidig. Sappig van
smaak, volop complexe fruittonen: pruim, perzik,
appeltjes en grapefruit!
Deze verleidelijke en boterzachte Tempranillo zit bomvol kersen, chocola en vanille en mag zich met maar liefst vier gouden medailles een echte winnaar noemen.
Een weelderige, satijnzachte fruitexplosie uit een topjaar. Bekroond met 98/99 punten van Luca Maroni. Gemaakt van inheemse druiven vol zoete zwarte kersen, bosbes en aardbei.
Deze verkwikkend frisse Rosado zit vol stuivend en sappig bosfruit en zorgt voor eindeloos drinkplezier. Zonder twijfel is het de Best Buy onder de Spaanse rosés.
Een uitstekende Côtes de Castillon Bordeaux waarbij de kruiden à la Saint-Émilion, het getoast eiken en rijpe zoete fruit perfect samensmelten. 17,5/20 punten!
Deze rijke en tegelijk ook frisse Chenin Blanc heeft het allemaal: massa's fruit, een vleugje van het rokerig frisse ‘cool climate terroir’ én is op duurzame wijze gemaakt.
Wijn is gemaakt van druiven, maar niet alle wijn is per definitie geschikt voor veganisten. Wat maakt een vegan wijn dan vegan? Het gaat in de meeste gevallen om de traditionele klaringsmiddelen die worden gebruikt, die niet geschikt zijn voor veganisten. Klaringsmiddelen worden gebruikt om de wijn helder te krijgen. Veel wijnmakers gebruiken middelen op basis van dierlijke producten als ei, vis of melk. Deze stoffen binden zich aan de deeltjes die na de vinificatie nog in de wijn zitten. Daarna wordt dit er weer uitgefilterd en is de wijn helder. Maar steeds meer wijnmakers gaan over op plantaardige producten om dit voor elkaar te krijgen, zoals bentoniet (een vorm van klei).