Wat is het Vatencollectief?

Bent u benieuwd wat het Vatencollectief is? Bekijk dan de video, waarin u ontdekt hoe de beste jonge wijnen van de oogst opgevoegd worden tot wijnen op 'Grand Cru' niveau!

Wat is het Vatencollectief?

Inschrijven

De inschrijving voor het Vatencollectief is momenteel gesloten. In januari 2019 bent u weer van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit project! Schrijf u in voor de nieuwsbrief en mis het niet!

Inschrijving Vatencollectief

Wat is mijn voordeel?

Uw wijn krijgt dezelfde opvoeding als de grote bekende wijnen, alleen dan voor nog geen € 10 per fles. Daarnaast heeft u recht op Vatkorting. Hoe meer wijn u reserveert, hoe hoger uw korting. Dit kan oplopen tot maar liefst € 280.

Wat is het Vatencollectief?

Alle modellen

Het Vatencollectief biedt u de kans om van 6 'Grand Cru' kwaliteitswijnen te genieten voor een uitzonderlijk lage prijs (€ 6,99 - € 9,99 per fles). Waarbij u dit jaar onder meer kunt kiezen uit de nieuwe modellen 'Super Bourgogne' en 'Amarone'.

De Modellen

Tijdlijn

Het opvoeden van wijn is een complex en lang proces. Voor het Vatencollectief hebben wij inzichtelijk gemaakt wat er allemaal gebeurt met uw wijn voordat u er van kan genieten. Bent u benieuwd welk proces uw wijn allemaal doorloopt?

De Modellen
Naar boven