Donker purperrood met diepe kern. Verleidelijk, satijnzacht en rijk vol weelderig rood en zwart fruit, bosbes, ceder, choco, vanille en specerijen. Met een hint getoast eiken in de lange afdronk. Krachtige fruitrijke klasse Toscaan met body en weelde. 80% Sangiovese, 10% Cabernet Sauvignon, 10% Ciliegiolo. 14% alc. Heerlijk bij entrecote, pasta’s en braadstukken met Parmezaanse kaas en truffel. Nu van genieten tot 2026.
Blinkend lichtgoud met sprankelende glans. Fruitrijk en sappig van smaak vol witte perzik, Granny Smith en limoen met body en een verkwikkend karakter. Gemaakt van de druiven Trebbiano, Malvasia, Chardonnay en Moscato. 12% alc. Geniet niet alleen bij de borrel van deze sappig gefruite Toscaanse schone. Want deze Bufalo Nero Bianco is een ware duizendpoot en ook culinair breed inzetbaar. Nu al heerlijk tot 2027. Lekker bij gegrilde tonijn met sesamkorst, pasta’s in romige sauzen, rijk gevulde salades of bij licht pittige Aziatische gerechten.
Warm diep donkerrood. Lekker zacht, sappig en soepel vol rode kersen en bosbes met Italiaanse specerijen, truffel, vanille en cacao. Fruitrijke Toscaan in verleidelijk zachte stijl. 85% Sangiovese, 10% Merlot, 5% Syrah. 13,5% alc. Beste kwaliteit/prijs Toscaan van dit moment. Heerlijk bij rijke pasta’s, stoofpotjes en gevulde portobello. Nu mooi op dronk, bewaren tot 2028.