Sauvignon Blanc kopen

Bestel uw Sauvignon Blanc bij de Wijnbeurs

Goede Sauvignon Blanc

Sauvignon Blanc is een erg geliefd druivenras bij veel wijnliefhebbers. Het is dan ook de perfecte wijn voor bij een borrel of verjaardag, maar gaat ook goed samen met een geitenkaasje of een frisse salade. Het altijd in huis hebben van een goede Sauvignon Blanc is dan ook zeker geen slecht idee.

Sauvignon Blanc kopen

Sauvignon Blanc aanbiedingen

Bij de Wijnbeurs hebben we een uitgebreid assortiment wijnen, waaronder ook veel wijnen van de druif Sauvignon Blanc. Bij onze aanbiedingen kunt u kijken of er een Sauvignon Blanc tussen zit voor een nog mooiere prijs. Ook wanneer u op zoek bent naar een andere wijn, bijvoorbeeld een rode wijn, mousserende wijn of een rosé, heeft u bij de Wijnbeurs genoeg keuze.

Droge en zoete Sauvignon Blanc

Sauvignon Blanc kennen we vooral als een droge wijn, maar de druif wordt ook gebruikt voor zoete wijnen. In de Franse wijnregio Bordeaux is het witte druivenras een belangrijke toevoeging in de edelzoete wijnen van Sauternes. Samen met de druiven Sémillon en Muscadelle, zit Sauvignon Blanc in de meest prachtige wijnen.

Marlborough Sauvignon Blanc

Sauvignon Blanc is in Nieuw-Zeeland uitgegroeid tot het visitekaartje van het land. Samen met Pinot Noir staat Sauvignon Blanc daar inmiddels aan de top. Het wijngebied Marlborough levert de meest bekende wijnen van deze druivenrassen. Marlborough Sauvignon Blanc is dan ook een erg populair exportproduct.

Naar boven