Rosé aanbiedingen

Rosé staat voor veel mensen gelijk aan de zomer, maar deze roze wijn kan eigenlijk altijd wel gedronken worden. Rosé past namelijk ook heel goed bij veel gerechten. Met tapas is het bijvoorbeeld een hele goede wijn en spijs combinatie, maar ook bij zachte witschimmelkazen als camembert en brie, gegrilde calamares, sardientjes en zelfs bij een lamsbout past een glas rosé. Daarom is het altijd fijn om te kijken naar een mooie rosé aanbieding

Rosé wijnKorting op Rosé

Rosé is er van lichtgekleurd tot lichtrood. Ten onrechte wordt er vaak gedacht dat de kleur te maken heeft met hoe zoet de rosé is, maar dat is dus niet waar. De kleur van rosé wordt bepaald door de tijd dat het sap in contact staat met de schilletjes van de druiven die worden gebruikt. Des te langer die tijd, des te donkerder de kleur. De licht gekleurde rosé wijnen zijn erg populair, maar het zijn juist de wat donker gekleurde rosé wijnen die vaak veel krachtiger zijn van smaak. Het is maar net wat u zelf wilt. Een wat zoetige rosé wijn past wel perfect bij pittig eten, zoals een tajine of een salade of een ander gerecht met een licht pikant sausje.

Provence Rosé

Rosé uit de Provence is waarschijnlijk de meest bekende rosé. Het is ook hier dat de lichtgekleurde rosé wijnen niet aan te slepen zijn om over de wereld te worden verspreid. Het zijn vaak de druiven Grenache en Cinsault die we in de wijn vinden, maar ook Mourvèdre wordt veel gebruikt. De smaak is elegant met soms een wat kruidige toets.

De beste Rosé aanbiedingen

Omdat het altijd wel tijd is voor een glas rosé, koopt u uw rosé bij de Wijnbeurs. We hebben verschillende rosé wijnen in ons assortiment die met zorg voor u zijn geselecteerd. Natuurlijk met oog op de beste prijskwaliteit verhoudingen voor de beste rosé aanbieding.

  • Op werkdagen besteld, morgen al in huis
  • Altijd blind geproefd
  • 100 % proefgarantie
  • Alle rode wijnen met zorg geselecteerd
  • Gratis retour sturen
  • De laagste prijzen voor rode wijn
Naar boven