Pinot Noir Online

Bij de Wijnbeurs bestelt u uw Pinot Noir online. De druif heeft met name in de Bourgogne wereldfaam verworven en is daar verantwoordelijk voor de meest prestigieuze rode wijnen. Het is een druif die op veel plekken kan groeien, maar niet zo goed tegen extreme warmte kan. Vooral in de Bourgogne, Duitsland en in het Amerikaanse Oregon zijn de condities voor Pinot Noir zeer goed.

Goede Pinot Noir

Een goede Pinot Noir heeft over het algemeen een vrij lichte rode kleur, maar kan ook relatief diep gekleurde wijnen voortbrengen met een geparfumeerd aroma. Deze wijnen zien we vooral in de warme en rijke jaren. Wanneer het koeler is, zullen de wijnen lichter van kleur zijn.

Pinot Noir bestellen

Pinot Noir online kopen

Pinot wordt op veel plekken in de wereld aangeplant en het aanbod Pinot Noir wijnen is dan ook groot. Ook bij de Wijnbeurs kunt u verschillende Pinot Noir wijnen vinden. Indien u online Pinot Noir wil kopen, dan kunt u alle Pinot Noir wijnen bekijken in onze webshop.

De beste Pinot Noir online

Elke wijn is bij de Wijnbeurs voorzien van een proefnotitie waar u meer kunt vinden over de geur en smaak van de wijn. Bij de specificaties vindt u nog meer informatie zoals advies voor de serveertemperatuur, het alcoholpercentage en tot wanneer de Pinot Noir op dronk is.

Naar boven