2017 | Spanje

    Parra 'Especial' Syrah-Tempranillo (Organic)

    De 3 broers Parra Jimenez zijn al jarenlang de wijnmakers van de Parra By the Grape wijnen. Bij uitzondering maakten zij van de beste biologische druiven deze speciale blend van Syrah en Tempranillo. Het proeven absoluut waard!

    • Smaakprofiel
      Licht, soepel & fruitig
    • Druivensoort
      Syrah, Tempranillo
    • herkomst
      Spanje
    7,99
    Op voorraad. Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
    flessen
    Bewaar
    • Altijd blindgeproefd
    • 100% proefgarantie
    • Word lid en bespaar
      Word lid en bespaar €0,50 per fles. Premium leden profiteren van altijd gratis verzending.
    Proefnotitie
    Specificaties
    Reviews
    Proefnotitie

    Dieppaarse wijn met bessen, kersen en laurier

    Deze dieppaars gekleurde wijn heeft een zuivere neus van sappige bessen, kersen, bramen en een geurig vleugje laurier. Gul en levendig van smaak boordevol fruit, wat laurier, peper, een vleugje pure chocolade en een hint drop. De heerlijk zachtkruidige afdronk heeft een elegante finish. 50% Syrah, 50% Tempranillo. Drinken bij Chili con carne, gegrilde kip en Oosterse spareribs. 13,5% alc. Nu op dronk tot 2020.
    Specificaties
    Zuurtegraad3,07
    Alcoholgehalte13.50 %
    AllergenenBevat Sulfieten
    AfsluitingSchroefdop
    Serveertemperatuur16-18 °C
    Restsuikergehalte1,3
    Op dronk vanafNu op dronk
    Op dronk tot2020
    EAN-nummer8436561121229
    Art.nr.625097
    WijnsoortRode Wijn, Biologische Wijn
    SmaakprofielLicht, soepel & fruitig
    DruivensoortSyrah, Tempranillo
    LandSpanje
    Jaargang2017
    awards
      Reviews
      Schrijf uw eigen review
      Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
      "Gul, levendig, boordevol fruit en heerlijk bij gegrilde kip en spareribs"

      "Op de Spaanse hoogvlakte van La Mancha vormen de Franse Syrah en Spaanse Tempranillo een smaakvol pact. Gebotteld als Parra Espécial staat het vurige duo voor bosbessen, bramen, spicy kruiden en een shot espresso. Lekker als aperitief, maar ook bij menig vleesmaal."

      (Gert-Jan Boone - Wijncolunnist)

      SPECIAAL VOOR U GESELECTEERD
      Wijnverhalen
      Naar boven