2017 | Spanje, La Mancha

    Parra 'Especial' Syrah-Tempranillo (Organic)

    Waardering:
    56% of 100

    De 3 broers Parra Jimenez zijn al jarenlang de wijnmakers van de Parra By the Grape wijnen. Bij uitzondering maakten zij van de beste biologische druiven deze speciale blend van Syrah en Tempranillo. Het proeven absoluut waard!

    • Smaakprofiel
      Licht, soepel & fruitig
    • Druivensoort
      Syrah, Tempranillo
    • herkomst
      Spanje, La Mancha
    Normale prijs 7,99 Speciale prijs 5,99
    Op voorraad. Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
    flessen
    Bewaar
    • Altijd blindgeproefd
    • 100% proefgarantie
    • Word lid en bespaar
      Word lid en bespaar €0,50 per fles. Premium leden profiteren van altijd gratis verzending.
    Proefnotitie
    Specificaties
    Reviews 5
    Proefnotitie

    Dieppaarse wijn met bessen, kersen en laurier

    Deze dieppaars gekleurde wijn heeft een zuivere neus van sappige bessen, kersen, bramen en een geurig vleugje laurier. Gul en levendig van smaak boordevol fruit, wat laurier, peper, een vleugje pure chocolade en een hint drop. De heerlijk zachtkruidige afdronk heeft een elegante finish. 50% Syrah, 50% Tempranillo. Drinken bij Chili con carne, gegrilde kip en Oosterse spareribs. 13,5% alc. Nu op dronk tot 2020.
    Specificaties
    Jaargang2017
    WijnsoortRode Wijn, Biologische Wijn
    LandSpanje
    DruivensoortSyrah, Tempranillo
    RegioLa Mancha
    SmaakprofielLicht, soepel & fruitig
    Alcoholgehalte13.00
    Serveertemperatuur16-18 °C
    Op dronk vanafNu op dronk
    Op dronk tot2020
    AllergenenBevat sulfieten
    AfsluitingSchroefdop
    Zuurtegraad3,07
    Restsuikergehalte1,3
    EAN-nummer8436561121229
    Art.nr.625097
    awards
      Reviews 5
      Schrijf uw eigen review
      Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
      "Kruidige en fruitige rode Spaanse bio wijn"

      "Omdat we al jaren met By the Grape samenwerken hebben we een speciale biologische blend voor ze samengesteld van onze beste biologische druiven. Syrah geeft kruidigheid en Tempranillo een rond en zacht karakter. De ideale wijn om mee te borrelen," aldus Javier Parra, één van de 3 broers die al jaren achter het succes schuilen van het Spaanse wijnhuis Parra Jimenez. Daarbij worden ze ondersteund door wijnmaker Diego Fernandez Pons. Hun Spaanse rode en witte wijnen zijn biologisch gecertificeerd. Daarnaast passen ze ook biodynamische landbouw toe. Zo brengen ze onder andere de snoei- en druivenresten terug naar de wijngaard in de vorm van compost. Zo maken ze op een verantwoorde manier de meest heerlijke biologische wijnen uit Spanje.

      SPECIAAL VOOR U GESELECTEERD
      Wijnverhalen
      Naar boven