Welke wijn, welk wild?
Elke wildsoort heeft een andere smaak. Hoewel stevig rood meestal goed
past, gaat rijker wit ook vaak heel goed bij wildgerechten. Welke wijn je
kiest, hangt af van het soort wild. En wat je met dat wild gaat doen: stoven,
smoren of braden? En wat voor een saus serveer je erbij?
Wij hebben de lekkerste wild-wijnen voor je op een rijtje gezet!
*Niet geldig i.c.m. andere actiecodes of gratis producten. Actie geldig t/m 21 oktober 2024.
Uitgelicht
Lekker bij: eend (kan ook zoete sauzen aan), konijn en wild zwijn.
Lekker bij: fazant (met spek), eendenborst met paddenstoelen en stoof van konijn.
Lekker bij: konijn, (wild) zwijn en parelhoen
Lekker bij: (wild) zwijn, konijn en hert.
Lekker bij: hertenbiefstuk, hazenpeper en gegrilde eend.
Lekker bij: ree, fazant, patrijs en parelhoen.
Hertenbiefstuk met blauwe bessensaus
De lichtzoete smaak van hertenbiefstuk doet het heel goed met de blauwe bessen in de saus. De marinade met gerijpte balsamico, rozemarijn en jeneverbessen geeft extra diepte en smaak aan zowel het vlees als de saus, en zorgt voor een mooi gekarameliseerd buitenkantje.