Goede wijn

De lekkerste wijnen bij de Wijnbeurs

Op zoek naar een lekkere wijn voor een speciale gelegenheid, een diner of gewoon voor thuis op de bank? Bij de Wijnbeurs kunt u vinden wat u zoekt. We hebben een uitgebreid assortiment met wijnen voor elk moment.

Gratis gids Proeven als een pro

De lekkerste wijnen

De lekkerste wijnen vindt u bij de Wijnbeurs. We hebben een uitgebreid assortiment. Om het voor u wat overzichtelijker te maken, hebben we ook een top 10 samengesteld van onze rode wijnen, en witte wijnen en een top 5 van onze rosé. Wilt u verschillende wijnen proberen van de Wijnbeurs? Dat kan ook. Neem dan eens een kijkje bij onze wijnpakketten. Deze bestaan uit verschillende lekkere wijnen. Sommige pakketten zijn samengesteld op basis van druivenras of kleur en andere pakketten weer op land, regio of seizoen.

Goede rode wijnen

Ook voor goede rode wijnen kunt u uiteraard bij ons terecht. Juist door onze unieke selectiemethode, selecteren we alleen de beste wijnen. Al onze wijnen worden blind geproefd. Het proefpanel ziet dus niet uit welke fles de wijn geschonken is. Zo wordt het proefpanel niet beïnvloed door die leuke wijnmaker of dat mooie château. Het gaat dus puur om de wijn die in het glas zit.

Goede witte wijnen

Goede witte wijnen worden op dezelfde manier geselecteerd, dus ook door middel van een blinde proeverij. De wijnen, of het nu gaat om rood, wit, rosé, mousserend of zoet, kunnen in totaal 20 punten krijgen. Daarvan zijn er 3 punten te vergeven voor de kleur, 7 punten voor geur en nog 10 punten voor de smaak. Pas als een wijn minimaal 16 punten heeft behaald, kan deze wijn geselecteerd worden en in het assortiment van de Wijnbeurs worden opgenomen.

Goede rosé

Net als dat we alleen goede rode wijnen en goede witte wijnen in ons assortiment willen opnemen, willen we ook alleen goede rosé wijnen selecteren. Deze zomerse wijn, die overigens het hele jaar door gerust gedronken kan worden, kan uit verschillende landen en gebieden komen. Rosé wijnen uit de Franse Provence zijn erg geliefd bij mensen, maar ook in Pays d’Oc, Spanje en Nieuw-Zeeland worden goede rosé wijnen gemaakt.

Wijn en Spijs

Heeft u nog geen idee welke wijn u wilt drinken, maar weet u wel bij welk gerecht u een wijn zoekt? Neem dan een kijkje op onze pagina over wijn en spijs combineren. U kunt dan zoeken op vleesgerechten, visgerechten, gerechten met groente, Italiaans eten en Aziatisch eten. Ook zijn er combinaties te vinden met kaas, bij desserts of bij de borrel.

Wijn en Spijs combineren

Lekkere wijn

Wanneer u op zoekt bent naar een wijn, dan wilt u natuurlijk ook een lekkere wijn vinden. Of een wijn lekker is of niet, dat is een kwestie van smaak. Bij de Wijnbeurs zijn we altijd op zoek naar goede wijnen waarvan wij denken dat u die lekker zult vinden. Bij elke wijn in onze webshop kunt u een proefnotitie vinden. Daarin staat beschreven hoe de wijn smaakt. Zo heeft u in ieder geval een idee of u de wijn lekker zult vinden.

Wijn kopen

Online wijn kopen heeft veel voordelen. U hoeft uw huis niet uit en kunt u op uw gemak beslissen welke wijn u wilt bestellen. De uitgebreide proefnotities en andere specificaties bij de wijnen, helpen u om de keuze te maken. Zo staat er ook bij elke wijn tot wanneer de wijn op dronk is, op welke temperatuur de wijn het best geserveerd kan worden en wordt er een wijn en spijs advies gegeven.

Naar boven