Goede Pinot Grigio

Pinot Grigio

Een goede Pinot Grigio is licht van kleur en fris van smaak. Of het nu gaat om een stille wijn, mousserende wijn of een rosé van Pinot Grigio. Pinot Grigio wijnen hoeven namelijk niet wit te zijn. Door de kleur van de schil kunnen er ook goed lichtgekleurde rosé wijnen van gemaakt worden. De schilkeur varieert van grijsachtig blauw tot lichtroze.

Pinot Grigio

Beste Pinot Grigio

Een goede Pinot Grigio koopt u bij de Wijnbeurs. Dankzij onze unieke selectiemethode selecteren wij alleen de beste wijnen. De wijnen worden door ons proefpanel altijd blind geproefd en beoordeeld. Het proefpanel bestaat uit professionals, van vinologen tot wijnprofessionals met internationale diploma’s op zak. Pas wanneer een wijn voldoende punten heeft behaald kan de wijn geselecteerd worden voor ons assortiment.

Lekkere Pinot Grigio

Iedereen wil natuurlijk de beste Pinot Grigio. Gelukkig kunt u bij de Wijnbeurs altijd wel een lekkere Pinot Grigio vinden. Elke wijn is voorzien van een proefnotitie. Zo weet u precies wat u in het glas kunt verwachten wanneer u de wijn thuis heeft ontvangen. Elke proefnotitie is tevens voorzien van een wijn en spijs advies zodat u ook precies weet waar u de Pinot Grigio bij kunt serveren.

Naar boven