Sauvignon Blanc aanbiedingen

De frisse, fruitige en strakke wijnen van Sauvignon Blanc vinden overal ter wereld gretig aftrek. Het is één van de meest populaire druivenrassen en enorm breed inzetbaar. Het is een druif met een echte bite dankzij frisse zuren en aroma’s. Een wijn die altijd wel geschonken kan worden op een verjaardag of bij de borrel. En dan is het fijn om Sauvignon Blanc aanbiedingen te vinden en voor een mooie prijs in huis te halen.

Korting op Sauvignon Blanc

Voor korting op Sauvignon Blanc wijnen kunt u terecht bij de Wijnbeurs. We hebben een uitgebreid assortiment met mooie wijnen die allemaal zijn geproefd en gekeurd door ons proefpanel. Als u voor 16:00 uur uw Sauvignon Blanc aanbieding besteld, dan heeft u de wijnen de volgende dag in huis. Bij de Wijnbeurs heeft u altijd honderd procent proefgarantie.  

De beste Sauvignon Blanc aanbiedingen

Waar de beste Sauvignon Blanc vandaan komt, daar valt over te twisten. De één is enorm fan van de stijl uit MarlboroughNieuw-Zeeland, en de ander zoekt zijn of haar Sauvignon Blanc het liefst in Frankrijk. Vooral de Loire in Frankrijk is populair vanwege de beroemde appellaties waar de druif wordt gebruikt. Denk aan Touraine, SancerrePouilly-Fumé, Quincy, Reuilly en Menetou-Salon. Finesse, kruidigheid en citrus kenmerken de wijnen uit de Loire. In Nieuw-Zeeland kent de wijn van Sauvignon Blanc een meer tropische toets, maar met nog steeds mooie zuren. Van welke stijl u ook houdt, bij de Wijnbeurs hebben we voor ieder wat wils. Combineer uw glas Sauvignon Blanc met een frisse salade met tomaat of met asperges. Het geitenkaasje Chavignol uit de Loire past ook erg goed bij wijnen van Sauvignon Blanc uit dat gebied. Op onze site zijn er nog meer heerlijke wijn en spijs combinaties te vinden. Kijk snel in onze webshop voor de beste Sauvignon Blanc aanbiedingen.

  • Op werkdagen besteld, morgen al in huis
  • Altijd blind geproefd
  • 100 % proefgarantie
  • Alle rode wijnen met zorg geselecteerd
  • Gratis retour sturen
  • De laagste prijzen voor rode wijn
Naar boven