Pinot Grigio kopen

Pinot Grigio kopen, dat doet u bij de Wijnbeurs. Wij hebben verschillende wijnen van dit druivenras in ons assortiment. De druif vinden we onder naam Pinot Grigio in Italië, maar is in de wijnwereld misschien wel beter bekend als Pinot Gris. De wijnen van dit druivenras kenmerken zich over het algemeen door aroma’s van peer en appel.

 

Pinot Grigio kopen

Wijnen van de Wijnbeurs

rode wijn bestellen
Witte wijn bestellen
Rosé wijn bestellen

Andere namen Pinot Grigio

Zoals vaak in de wijnwereld voor komt bij druivenrassen, heeft ook Pinot Grigio verschillende namen. De meest bekende is, zoals gezegd, Pinot Blanc en dat is ook de naam waar de meeste mensen de druif onder kennen. Maar er zijn nog veel meer benamingen. Zo wordt de druif in de Loire, in Savoie en in Zwitserland ‘Malvoisie’ genoemd, heet Pinot Grigio in Duitsland ‘Grauburgunder’ of ‘Ruländer’, en wordt de druif in Hongarije ‘Szürkebarát’ oftwel ‘grijze monnik’ genoemd.

Meer wijnen

Mousserende wijn bestellen
Dessertwijn bestellen
Wijnpakket bestellen

Pinot Grigio kopen bij de Wijnbeurs

U kunt u Pinot Grigio kopen bij de Wijnbeurs. Wij hebben verschillende wijnen van deze druif in het assortiment. Bij elke wijn kunt u een wijn en spijs combinatie vinden, net als een proefnotitie. Bij de specificaties kunt u vervolgens nog extra informatie vinden zoals het alcoholgehalte, tot wanneer de wijn op dronk is en wat de beste serveertemperatuur is.

De voordelen van de Wijnbeurs

Wijnaanbiedingen bestellen
Word Wijnbeurs Plus lid
Naar boven