Welkom wijnliefhebber!

Aanmelden Nieuwsbrief

Al 70.000 mensen gingen u voor!

Klantbeoordelingen

Het Wijnkoers Magazine


Onafhankelijk wijnblad met wijnstudies, wijnontdekkingen én voordeel!

De Wijnkoers is hét onafhankelijke wijnblad van Nederland. In dit blad, zonder advertenties, worden de uitslagen van de objectieve, blinde vergelijkende proeverijen van ca. 50 tot 150 wijnen per proeverij gepubliceerd. Met veel nuttige informatie over de wijngebieden die door de lezers zelf zijn aangewezen en waar de proefflessen van afkomstig zijn. Bij de producenten van de beste wijnen van de proeverij worden kortlopende opties genomen, waar premium leden zich exclusief en voordelig op kunnen inschrijven. Na afloop van de optietermijn wordt er ingekocht wat is besteld. De boeren worden betaald en de wijnen opgehaald bij de châteaux om bij premium leden thuis te worden afgeleverd.
 

Uniek in Nederland

Verder leest u in de Wijnkoers wat het geheim is van de winnende producenten, hoe hun wijnen smaken, wanneer ze op dronk zijn en hoe lang u ze kunt bewaren. Door de rechtstreekse import in opdracht van premium leden van de beste wijnen per gebied, is het concept van de Wijnkoers na 15 jaar nog steeds uniek. En krijgen premium leden de kans om van elke nieuwe oogst de meest geslaagde wijn in huis te halen voor de scherpst mogelijke prijs.
 

Abonneren

Door u te abonneren op de Wijnkoers (¤ 29,50 per jaar) wordt u automatisch premium lid. De Wijnkoers verschijnt 6 keer per jaar en helpt u van elke nieuwe oogst per wijngebied er de beste en meest koopwaardige wijnen uit te pikken. U ontvangt bovendien ook jaarlijks de nieuwe ‘Kelderservice’ gratis.

Hoe word ik premium lid? Door eenvoudig bij u bestelling aan te vinken: "Ja, ik word premium lid." Als u graag zonder online bestelling lid wilt worden, adviseren we u contact op te nemen onze klantenservice.

Klantbeoordelingen

100% Proefgarantie

De Wijnbeurs garandeert de kwaliteit van al haar wijnen. Mocht een wijn niet aan uw verwachting voldoen, dan krijgt u die zonder problemen vergoed. U kunt uw wijn laten vervangen of geld terug ontvangen.

Meer over proefgarantie...

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag of is er iets niet duidelijk? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Hier vindt u alles over ruilen & retouren, wijn bezorgen, lidmaatschappen en nog veel meer.

Naar veelgestelde vragen...


Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW

de Wijnbeurs

De online wijnwinkel waar u al jaren eenvoudig kunt wijn bestellen. Met ruim 40 jaar ervaring en meer dan 40.000 trouwe leden, de nummer 1 voor al uw wijnwensen.

Meer over de Wijnbeurs...

Volg ons

'Geen 18,
geen alcohol'

Lid van

    
Bel direct de klantenservice

'Geen 18,
geen alcohol'