Brunello di Montalcino 

Bij de Wijnbeurs kunt u verschillende Brunello di Montalcino wijnen vinden voor een aantrekkelijke prijs. Zo ook de jaargangen Brunello di Montalcino 2013 en Brunello di Montalcino 2014. Al onze wijnen zijn door het proefpanel geproefd en goedgekeurd. Pas wanneer een wijn aan alle kwaliteitseisen voldoet, komt de wijn in ons assortiment.

 

Brunello di Montalcino kopenProefnotitie Brunello di Montalcino

Bij elke wijn in onze webshop, zo ook bij de Brunello di Montalcino wijnen, staat een proefnotitie. Zo weet u precies welke wijn u in uw glas kunt verwachten en welke gerechten er bij de wijn passen. Brunello di Montalcino bestellen was nog nooit zo makkelijk. Als u nog meer wil weten over de wijn kunt u verder kijken bij de specificaties. Daar staat niet alleen waar de wijn vandaan komt, maar ook het alcoholpercentage, de classificatie, de houtrijping die de wijn heeft ondergaan, de serveertemperatuur en wanneer de wijn op dronk is. Zo weet u ook hoe lang u de wijn nog kunt bewaren voordat dat de wijn over zijn top is.

Brunello di Montalcino bestellen

Met een klik op de knop heerlijke Brunello di Montalcino wijnen in huis halen, dat is fijn. Indien u een doos voor uzelf teveel vindt, dan kunt u altijd de inhoud ervan delen met vrienden of familie. Zo kan iedereen meegenieten van een goed glas Toscaanse rode wijn. Voor alle wijnen geldt: Voor 16:00 besteld, morgen in huis en gratis bezorgd met Wijnbeurs Plus. Indien u wilt genieten van verschillende wijnen, dan kunt u ook een kijkje nemen bij onze wijnpakketten. Daar vindt u aantrekkelijke wijnen die samen in een pakket zitten. Deze wijnpakketten zijn gesorteerd op kleur, seizoen, smaaksensatie, land of regio.

  • Voor 16:00 uur besteld, morgen al in huis
  • Altijd blind geproefd
  • 100 % proefgarantie
  • Alle rode wijnen met zorg geselecteerd
  • Gratis retour sturen
  • De laagste prijzen voor rode wijn
Naar boven