Italië | Piemonte
Bosio Demi Sec Sparkling Zero Rosé Alcoholvrij (3 flessen)
Proosten zonder je schuldig te voelen! Dat doe je met deze Bosio Demi Sec Sparkling Rosé. Een heerlijk alcoholvrij alternatief voor al die mooie feestelijke momenten. Bekijk de proefnotitie(s)
- SmaakprofielLicht, fris & strak
- DruivenrasChardonnay, Brachetto, Moscato
- HerkomstItalië, Piemonte
Normale prijs: 9,99 Speciale prijs: 8,99
26,97 (Per doos van 3)
Op voorraad. Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
- Altijd blind geproefd.
- Gratis retourneren.
Proefnotitie
Specificaties
Reviews
Proefnotitie
Heerlijk voor gewoon zo
Deze bruisende rosé schittert je glas uit. Fris, soepel en levendig, vol vers rood fruit. Denk aan aardbeien, frambozen en rode besjes die over elkaar heen buitelen van enthousiasme. Een klein zoetje, zonder door te slaan naar een dessertwijn, gaat hand in hand met een verfrissende mineraliteit. Een feest in het glas en op tafel, want deze fles is op zichzelf al een (alcoholvrij) feestje! Heerlijk voor gewoon zo, bij schaal- en schelpdieren, plaattaart met vijgen, salade met blauwe kaas en peer en pittige (Aziatische) gerechten. Nu lekker tot 2026. Serveer op 6-8 °C.
- Mosselen
- Roquefort
Specificaties
Wijnsoort | Rosé, Mousserende Wijn |
---|---|
Land | Italië |
Druivenras | Brachetto, Chardonnay, Moscato |
Regio | Piemonte |
Smaakprofiel | Licht, fris & strak |
Serveertemperatuur | 6-8 °C |
Op dronk vanaf | Nu op dronk |
Op dronk tot | 2026 |
Allergenen | Sulfieten |
EAN-nummer | 8719418059259 |
Artikelnummer | K202037 |
Awards | |
Reviews
"Een feest in het glas en op tafel, want deze fles is op zichzelf al een (alcoholvrij) feestje!"
Het productieproces van alcoholvrije wijn begint op dezelfde manier als dat van gewone wijn met alcohol. Tijdens dit proces ontstaat alcohol door het gisten van de suikers in het druivensap, wat een grote invloed heeft op de uiteindelijke smaak van de wijn. Daarom is het essentieel dat ook een wijn die uiteindelijk alcoholvrij wordt, deze stap doorloopt. Vervolgens wordt de alcohol uit de wijn verwijderd. Dit kan op verschillende manieren gebeuren, zoals met de vacuümtechniek of de ‘spinning cone’-techniek. Bij deze methoden wordt de alcohol op lage temperatuur uit de wijn onttrokken. De ‘spinning cone’-techniek maakt gebruik van draaiende kegels die stoom produceren, wat helpt om geuren en smaken te behouden tijdens het proces.
SPECIAAL VOOR JOU GESELECTEERD