Italiƫ
Bosio Demi Sec Sparkling White Alcoholvrij (3 flessen)
Proosten zonder je schuldig te voelen! Dat doe je met deze Bosio Demi Sec Sparkling. Een heerlijk alcoholvrij alternatief voor al die mooie feestelijke momenten. Bekijk de proefnotitie(s)
- SmaakprofielHoning, nectar & zoetig
- DruivenrasChardonnay, Moscato
- HerkomstItaliƫ
Normale prijs: 9,99 Speciale prijs: 8,99
26,97 (Per doos van 3)
Op voorraad. Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
- Altijd blind geproefd.
- Gratis retourneren.
Proefnotitie
Specificaties
Reviews
Proefnotitie
Vol rijp fruit
Fonkelend glas alcoholvrije bubbel. Tot aan de nok toe gevuld met rijp fruit als peer, groene appel, meloen, grapefruit, vlierbloesem en een toefje honing. Een klein zoetje, zonder door te slaan naar een dessertwijn, gaat hand in hand met een verfrissende mineraliteit. Een verfrissend en frivool bruisend glas. En zeg nou zelf? Deze fles is op zichzelf al een (alcoholvrij) feestje waard! Heerlijk voor gewoon zo, bij schaal- en schelpdieren en als begeleider van frisse salades, (groente) traybakes en pittige (Aziatische) gerechten. Nu lekker tot 2026. Serveer op 6-8 Ā°C.
- Oesters
- Rode Curry
- Roquefort
Specificaties
Wijnsoort | Mousserende Wijn |
---|---|
Land | Italiƫ |
Druivenras | Chardonnay, Moscato |
Smaakprofiel | Honing, nectar & zoetig |
Serveertemperatuur | 6-8 Ā°C |
Op dronk vanaf | Nu op dronk |
Op dronk tot | 2026 |
Allergenen | Sulfieten |
EAN-nummer | 8719418059235 |
Artikelnummer | K202023 |
Awards | |
Reviews
"Deze fles is op zichzelf al een (alcoholvrij) feestje waard!"
Het productieproces van alcoholvrije wijn begint op dezelfde manier als dat van gewone wijn met alcohol. Tijdens dit proces ontstaat alcohol door het gisten van de suikers in het druivensap, wat een grote invloed heeft op de uiteindelijke smaak van de wijn. Daarom is het essentieel dat ook een wijn die uiteindelijk alcoholvrij wordt, deze stap doorloopt. Vervolgens wordt de alcohol uit de wijn verwijderd. Dit kan op verschillende manieren gebeuren, zoals met de vacuĆ¼mtechniek of de āspinning coneā-techniek. Bij deze methoden wordt de alcohol op lage temperatuur uit de wijn onttrokken en wordt er gebruik gemaakt van draaiende kegels die stoom produceren, wat helpt om geuren en smaken te behouden tijdens het proces.
SPECIAAL VOOR JOU GESELECTEERD