Beste wijn

De beste wijnen van de Wijnbeurs

Wijn bestellen kan lastig zijn. Daarom selecteren wij bij de Wijnbeurs voor u alleen de beste wijnen. Dat komt door onze unieke selectiemethode, waarbij de wijnen blind worden geproefd. Het proefpanel, dat bestaat uit wijnprofessionals, ziet dus niet uit welke fles de wijn geschonken wordt. Op die manier worden de panelleden niet beïnvloed door die ene leuke wijnmaker of dat mooie château.

Gratis gids Proeven als een pro

De beste wijnen op een rij

Ons assortiment is groot. Om het overzichtelijk te maken hebben we speciaal voor u ook een top 10 rode wijnen, een top 10 witte wijnen en een top 5 rosé wijnen samengesteld. Bij elke wijn staat beschreven waar de wijn vandaan komt en welke druiven er zijn gebruikt om de wijn te maken.

De beste wijn en spijs combinaties

Het combineren van wijn en spijs is lastig. Alle smaken in het gerecht kunnen van invloed zijn op de wijn en andersom. Wilt u weten welke wijn u het best bij een gerecht kunt schenken? Kijk dan op onze pagina over wijn en spijs combineren. Hier kunt u per type gerecht kijken welke wijn erbij past. Bedenk wel goed of er geen overheersende smaken bij het gerecht zitten.

De beste wijn voor een verjaardag

Waarschijnlijk heeft u alleen wijn in huis die u zelf ook lekker vindt en dat is logisch. Toch is het voor een verjaardag of borrel goed om na te denken of de smaak van de wijn ook bij anderen in de smaak zal vallen. Het is daarom goed om verschillende wijnen in huis te hebben met verschillende smaakprofielen, zodat mensen een keuze hebben wanneer ze om een glas wijn vragen. Een wijnpakket kan uitkomst bieden of geef iemand een leuk wijncadeau.

De beste wijn voor mij

Wat de beste wijn voor u is, is volledig afhankelijk van uw smaak en voor welk moment u een wijn zoekt. Door de proefnotitie die u bij elke wijn kunt vinden, weet u wat u qua smaak van de wijn kunt verwachten. Op die manier kunt u al gelijk zien of de wijn een smaakprofiel heeft die bij u past. Daarnaast vindt u ook wijn en spijs advies en kunt u informatie vinden over tot wanneer de wijn op dronk is en wat de perfecte serveertemperatuur is.

Naar boven