Welkom wijnliefhebber!
  • Meer...Minder...
  • Meer...Minder...

Aanmelden Nieuwsbrief

Al 70.000 mensen gingen u voor!

Klantbeoordelingen

Zuid Frankrijk

Witte wijn uit Zuid-Frankrijk

Het gebied kent een aangenaam mediterraan klimaat met een briesje afkomstig van de Middellandse Zee. De druiven ontwikkelen in de warmte volle en sappige aroma’s. Bij de Wijnbeurs vindt u de lekkerste witte wijnen uit de Zuid-Frankrijk voor de scherpste prijzen. Bekijk snel ons wijnaanbod.

De Franse Picpoul de Pinet wordt door zijn frisdroge ziltig mineralige karakter ook wel de 'Chablis van het Zuiden' genoemd. Een perfecte oesterwijn!
Smaakprofiel Wit: Licht, fris en strak Licht, fris en strak
€ 9,49
Direct leverbaar
Ledenprijs € 8,99 per fles
Beoordeling
Een knetterfrisse, loepzuivere droge witte wijn uit Pacherenc du Vic-Bilh met power, rijkdom en lengte, die smaakt als een exotische Chablis 1er Cru uit een krokant jaar. Echt iets bijzonders! De witte wijn is gemaakt van met de hand geplukte druiven Gros Manseng en Petit Manseng.
Smaakprofiel Wit: Intens, rijk en complex Intens, rijk en complex
€ 11,00
Direct leverbaar
Ledenprijs € 10,50 per fles
Behalve de geliefde Numéro 20 rosé heeft Coteaux d'Aix en Provence nog meer te bieden. Maak kennis met de frisdroge witte Provence waar de verfrissende smaken van het kruidige Vermentino fruit, de citrus en grapefruit van Sauvignon Blanc en het 'vetje' van Sémillon samenkomen.
Smaakprofiel Wit: Licht, fris en strak Licht, fris en strak
€ 11,99
Direct leverbaar
Ledenprijs € 11,49 per fles
Beoordeling

Klantbeoordelingen

100% Proefgarantie

De Wijnbeurs garandeert de kwaliteit van al haar wijnen. Mocht een wijn niet aan uw verwachting voldoen, dan krijgt u die zonder problemen vergoed. U kunt uw wijn laten vervangen of geld terug ontvangen.

Meer over proefgarantie...

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag of is er iets niet duidelijk? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Hier vindt u alles over ruilen & retouren, wijn bezorgen, lidmaatschappen en nog veel meer.

Naar veelgestelde vragen...


Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW

de Wijnbeurs

De online wijnwinkel waar u al jaren eenvoudig kunt wijn bestellen. Met ruim 40 jaar ervaring en meer dan 40.000 trouwe leden, de nummer 1 voor al uw wijnwensen.

Meer over de Wijnbeurs...

Volg ons

'Geen 18,
geen alcohol'

Lid van

    
Bel direct de klantenservice

'Geen 18,
geen alcohol'

  • Meer...Minder...
  • Meer...Minder...