Welkom wijnliefhebber!

Sauternes l'Ilot de Haut-Bergeron + 2 kristallen Champagneglazen

Breed, rijk en complex zoetig van smaak met diepgang en lengte', zo kan deze heerlijke dessertwijn het beste omschreven worden. De stroperige honing, abrikoos, ananas en manga krijgen tegenspel van frisse zuren. Gemaakt van druiven van het enige perceel in Sauternes wat op een eiland ligt. Deze dessertwijn smaakt heerlijk bij tarte tatin, desserts met ijs en foie gras. 
32,00
Ledenprijs € 31,50 per doos
Direct leverbaar
Nog 152 beschikbaar
Inhoud

Sauternes l'Ilot de Haut-Bergeron + 2 kristallen Champagneglazen

Artikel nr.:

3327802

 
1x
2013 Sauternes l'Ilot de Haut-Bergeron
AOC Bordeaux Frankrijk
 
Prachtig glanzend fris goudgeel. Rijk gevuld Sauternes bouquet van honing, abrikoos, sinas en walnoot met een subtiele hint van pourriture noble. Breed, rijk en complex zoetig van smaak met diepgang en lengte. Stroperige honing, abrikoos, ananas en mango krijgen tegenspel van frisse zuren. Geconcentreerde dessert-nectar uit - voor Sauternes - topjaar 2013. Een traktatie! Gemaakt van druiven van het enige perceel in Sauternes wat op een eiland ligt in de rivier de Ciron. 90% Sťmillon, 5% Sauvignon Blanc en 5% Muscadelle. 12 maanden gerijpt op Franse eiken vaten.  13,5% alc. Nu van genieten, oplegbaar tot minimaal 2030. Lekker bij Tarte Tatin, desserts met ijs en foie gras.

2 kristallen Stolzle Champagneglazen
32,00
Ledenprijs € 31,50 per doos
Direct leverbaar

Klantbeoordelingen

100% Proefgarantie

De Wijnbeurs garandeert de kwaliteit van al haar wijnen. Mocht een wijn niet aan uw verwachting voldoen, dan krijgt u die zonder problemen vergoed. U kunt uw wijn laten vervangen of geld terug ontvangen.

Meer over proefgarantie...

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag of is er iets niet duidelijk? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Hier vindt u alles over ruilen & retouren, wijn bezorgen, lidmaatschappen en nog veel meer.

Naar veelgestelde vragen...


Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW

de Wijnbeurs

De online wijnwinkel waar u al jaren eenvoudig kunt wijn bestellen. Met ruim 40 jaar ervaring en meer dan 40.000 trouwe leden, de nummer 1 voor al uw wijnwensen.

Meer over de Wijnbeurs...

Volg ons

'Geen 18,
geen alcohol'

Lid van

    
Bel direct de klantenservice

'Geen 18,
geen alcohol'