Welkom wijnliefhebber!

Bruisend Wijnpakket + Glazen

Maak het feest compleet met deze fles Masia Parera Cava Brut en 2 stijlvolle Stolzle Champagneglazen. Perfect voor de feestdagen, een gezellig diner of als cadeau voor de wijnliefhebber!
29,00
Ledenprijs € 28,50 per doos
Direct leverbaar
Kleur/Soort:
Mousserend, Wijnpakket
Inhoud

Bruisend Wijnpakket + Glazen

Artikel nr.:

3301101

Proefnotitie

Blinkend licht goudgeel met fijne mousse. Aantrekkelijk fris van geur met witte bloesem, citrusfruit en appeltjes. Goed bruisend mondgevoel. Rijp, frisdroog en sprankelend zuiver van smaak met citrus, gele pruim en nuances van biscuit. Perfect om de eetlust op te wekken. Verfijnde mousse die al de smaakpapillen op de tong doet nazinderen. 40% Chardonnay, 25% Macabeo, 20% Parellada en 15% Xarello. 12% alc. Nu van genieten tot 2020. Ideaal als aperitief en bij fruits-de-mer.

+ 2 Stolzle Champagneglazen.
29,00
Ledenprijs € 28,50 per doos
Direct leverbaar

Klantbeoordelingen

100% Proefgarantie

De Wijnbeurs garandeert de kwaliteit van al haar wijnen. Mocht een wijn niet aan uw verwachting voldoen, dan krijgt u die zonder problemen vergoed. U kunt uw wijn laten vervangen of geld terug ontvangen.

Meer over proefgarantie...

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag of is er iets niet duidelijk? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Hier vindt u alles over ruilen & retouren, wijn bezorgen, lidmaatschappen en nog veel meer.

Naar veelgestelde vragen...


Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW

de Wijnbeurs

De online wijnwinkel waar u al jaren eenvoudig kunt wijn bestellen. Met ruim 40 jaar ervaring en meer dan 40.000 trouwe leden, de nummer 1 voor al uw wijnwensen.

Meer over de Wijnbeurs...

Volg ons

'Geen 18,
geen alcohol'

Lid van

    
Bel direct de klantenservice

'Geen 18,
geen alcohol'