Welkom wijnliefhebber!

Aanmelden Nieuwsbrief

Al 70.000 mensen gingen u voor!

Klantbeoordelingen

 

Het wijn assortiment
De Wijnbeurs heeft exclusief voor u rode wijn, witte wijn, rosť wijn en mousserde wijn geselecteerd.
Assortiment online

 

 

De wijn aanbiedingen
Bestel extra voordelig de wijn van de Wijnbeurs. Bekijk onze aanbiedingen en profiteer!
aanbiedingen online
Online aanbiedingen

Wijn kopen

Wijn kopen doet u in de webwinkel van de Wijnbeurs! Hier kunt u eenvoudig en snel online uw wijn kopen. Bekijk ons ruime assortiment.

U kunt eenvoudig rode wijn, witte wijn, rosť wijn en mousserende wijn selecteren en online bestellen. Online wijn kopen bij de Wijnbeurs is veilig, snel en bespaart u veel tijd! 

Bij de Wijnbeurs kunt u zowel 1 doos van dezelfde wijn kopen, als een doos met diverse wijnen. De Wijnbeurs heeft ook wijnpakketten met daarin verschillende wijnen samengesteld. Zo heeft de Wijnbeurs voor ieder smaakprofiel een wijnpakket. Wijn kunt u kopen per 6 of 12 flessen per doos. Wijnpakketten zijn er al vanaf 5 flessen per doos. 
 

Online wijn kopen van hoge kwaliteit

Wilt u wijn kopen van hoge kwaliteit, dan bent u bij de Wijnbeurs aan het juiste adres. Onze kenners bezoeken de kelders van wijnboeren om de meest interessante partijen wijn te selecteren. Alle wijnen worden vervolgens blind geproefd door ons proefpanel. De lekkerste wijnen, die wij voordelig kunnen aanbieden, nemen we op in ons assortiment. Deze wijnen worden allemaal voorzien van een duidelijke omschrijving en proefnotitie. 

De Wijnbeurs heeft ruim 36 jaar ervaring in het verkopen van wijn en garandeert de kwaliteit van haar producten en diensten. We zijn lid van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Wijnhandelaren en beschikken over het KVNW keurmerk. Daarnaast beschikt de Wijnbeurs ook over het LRQA certificaat, wat de kwaliteit en veiligheid van onze diensten en producten garandeert. Zo kunt u met zekerheid online wijn kopen van de hoogste kwaliteit. 

De Wijnbeurs mag daarnaast het Certificaat Thuiswinkel Waarborg voeren. Dit betekent dat de Wijnbeurs is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. De bij de certificering geconstateerde werkwijze en gehanteerde voorwaarden zijn in overeenstemming met relevante wet- en regelgeving en de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg van Thuiswinkel.org.
 

Voordelig online wijn kopen

De Wijnbeurs heeft vaak wijnacties waarbij u al onder de §6 een wijn kunt bestellen. Wilt u altijd op de hoogte blijven van de beste wijnacties? Schrijft u zich dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. U ontvangt eenvoudig voordelige wijnacties per e-mail. 

Wilt u bij het wijn kopen profiteren van kortingen en andere voordelen? Maak dan kennis met de Wijn Service van de Wijnbeurs. Met de Wijn Service willen we iedere wijnliefhebber van dienst zijn door een wijnabonnement aan te bieden. U krijgt dan op alle flessen uit ons assortiment korting. Onze leden profiteren ook nog eens van gratis bezorging vanaf 18 flessen. Voor premium leden geldt zelfs altijd gratis bezorging. Al meer dan 40.000 trouwe leden zijn u voorgegaan en profiteren nu van ons lidmaatschap.
 

Koop wijn online en profiteer van excellente service

De Wijnbeurs wil dat klanten de wijn kopen die ze lekker vinden en waarderen. Heeft u wijn gekocht en voldoet deze niet aan uw verwachting of zit er kurk in de wijn? Dan kunt u gebruik maken van onze unieke 100% proefgarantie. Deze garantie biedt u, naast uw standaard herroepingsrecht van 14 dagen, de mogelijkheid om wijn eerst te proeven en vervolgens terug te sturen als hij niet naar wens is. 

Bij het online wijn kopen bij de Wijnbeurs profiteert u ook van een snelle levertijd. Bestelt u op werkdagen vůůr 16.00 uur, dan heeft u uw wijn de volgende dag al in huis. Wijn bezorgen wij uitsluitend in Nederland. Mocht u op een adres in BelgiŽ wijn willen laten bezorgen, dan kunt u online wijn kopen via www.wijnbeurs.be. Of mocht u op een adres in Duitsland wijn willen laten bezorgen, dan kunt u wijn kopen via www.derweinversand.de

Klantbeoordelingen

100% Proefgarantie

De Wijnbeurs garandeert de kwaliteit van al haar wijnen. Mocht een wijn niet aan uw verwachting voldoen, dan krijgt u die zonder problemen vergoed. U kunt uw wijn laten vervangen of geld terug ontvangen.

Meer over proefgarantie...

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag of is er iets niet duidelijk? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Hier vindt u alles over ruilen & retouren, wijn bezorgen, lidmaatschappen en nog veel meer.

Naar veelgestelde vragen...


Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW

de Wijnbeurs

De online wijnwinkel waar u al jaren eenvoudig kunt wijn bestellen. Met ruim 40 jaar ervaring en meer dan 40.000 trouwe leden, de nummer 1 voor al uw wijnwensen.

Meer over de Wijnbeurs...

Volg ons

'Geen 18,
geen alcohol'

Lid van

    
Bel direct de klantenservice

'Geen 18,
geen alcohol'