Welkom wijnliefhebber!

Aanmelden Nieuwsbrief

Al 70.000 mensen gingen u voor!

Klantbeoordelingen

 

Het wijn assortiment
De Wijnbeurs heeft exclusief voor u rode wijn, witte wijn, rosť wijn en mousserde wijn geselecteerd.

 

 

De wijn aanbiedingen
Bestel extra voordelig de wijn van de Wijnbeurs. Bekijk onze aanbiedingen en profiteer!

Wijn bezorgen

Laat uw wijn bezorgen door de Wijnbeurs. Bestelt u op werkdagen vůůr 15.00 uur, dan heeft u uw wijn de volgende dag in huis. Wijn bezorgen wij uitsluitend in Nederland. Mocht u op een adres in BelgiŽ wijn willen laten bezorgen, dan kunt u bestellen via www.wijnbeurs.be. Of mocht u op een adres in Duitsland wijn willen laten bezorgen, dan kunt u bestellen via www.derweinversand.de. Het is bij de Wijnbeurs niet mogelijk een bestelling af te halen in ons magazijn. Wijn bezorgen wij uitsluitend op volledige adressen met straatnaam en plaats.
 

Wijn bezorgen aan huis

Onze wijn wordt door PostNL bij u thuis bezorgd. PostNL werkt met het Track & Trace systeem, daarmee kunt u inzien hoe laat de bezorger voor uw deur staat. De track & trace code wordt u per e-mail toegestuurd. Zo weet u altijd wanneer zij uw wijn bezorgen. PostNL bezorgt 5 dagen per week, van dinsdag t/m zaterdag, op het door u gekozen adres.

Bent u niet thuis op het moment dat uw wijn wordt bezorgd? Dan zal de bezorger proberen uw wijn bij de buren te bezorgen en uiteraard laat hij een bericht voor u achter. Uw bestelling wordt twee keer bij u of uw buren aangeboden. Mocht dit twee keer geen succesvolle bezorging opleveren, dan zal de bestelling retour gaan naar de Wijnbeurs. Onze klantenservice zal dan contact met u opnemen.
 

Meer over wijn bezorgen

Bij de Wijnbeurs betaalt u voor het laten bezorgen van wijn §4,95 verzendkosten, ongeacht het aantal dozen dat u bestelt. Het komt voor dat er geen verzendkosten worden gerekend tijdens een aanbieding. Dit zal duidelijk bij de actie of wijn worden vermeld.

Het kan voorkomen dat niet alle wijn meer op voorraad is, vooral tijdens actieperiodes en/of als u meerdere wijnen heeft besteld. Dan zullen wij de wijn bezorgen die op dat moment leverbaar is. De wijn waar op dat moment geen voorraad van is, zullen wij op een later moment bezorgen.
 

Gratis wijn bezorgen voor premium leden

Leden en premium leden genieten van verschillende voordelen bij de Wijnbeurs. Alle wijn bezorgen wij bij leden gratis thuis vanaf 18 flessen. Premium leden profiteren altijd van een gratis bezorging. Wijn bezorgen wij na ontvangst van uw betaling. Betaalt u op factuur, dan ontvangt u eerst de wijn. De factuur ontvangt u later, digitaal of per post.

Klantbeoordelingen

100% Proefgarantie

De Wijnbeurs garandeert de kwaliteit van al haar wijnen. Mocht een wijn niet aan uw verwachting voldoen, dan krijgt u die zonder problemen vergoed. U kunt uw wijn laten vervangen of geld terug ontvangen.

Meer over proefgarantie...

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag of is er iets niet duidelijk? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Hier vindt u alles over ruilen & retouren, wijn bezorgen, lidmaatschappen en nog veel meer.

Naar veelgestelde vragen...


Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW

de Wijnbeurs

De online wijnwinkel waar u al jaren eenvoudig kunt wijn bestellen. Met ruim 40 jaar ervaring en meer dan 40.000 trouwe leden, de nummer 1 voor al uw wijnwensen.

Meer over de Wijnbeurs...

Volg ons

'Geen 18,
geen alcohol'

Lid van

    
Bel direct de klantenservice

'Geen 18,
geen alcohol'