Welkom wijnliefhebber!

Aanmelden Nieuwsbrief

Al 70.000 mensen gingen u voor!

Klantbeoordelingen

Welkom bij de Wijnbeurs Wijnclub

Wijnbeurs Wijnclub

Voor slimme wijnliefhebbers


Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste wijnontdekkingen? Mťt extra voordeel? Word dan lid van de Wijnbeurs Wijnclub en profiteer direct, al 40.074 gingen u voor. Als lid van de Wijnclub krijgt u op ťlke fles altijd § 0,50 ledenkorting . Bovendien wordt uw wijn vanaf 18 flessen gratis thuisbezorgd.
Lees meer over het gewone lidmaatschap…

 

Premium lidmaatschap

Maar het kan nog veel beter. Tenminste, als u een echte wijnliefhebber bent en houdt van bijzondere wijnen. En zich graag verdiept in de juiste wijnspijs combinaties? Dan adviseren we u om direct premium lid te worden. U wordt dan lid van een bijzondere club wijnliefhebbers die al jaren samen met de Wijnbeurs wijnen selecteert en importeert. En wel zes keer per jaar aan de hand van ‘de Wijnkoers’. Deze objectieve wijnstudiegids biedt u, met zijn blinde vergelijkende wijnonderzoek de mogelijkheid om de beste en meest koopwaardige wijnen van de blinde proeverijen mee te importeren. Rechtstreeks van de winnen de producent.


Altijd gratis verzending en nog veel meer…

Maar het premium lidmaatschap is nog meer. Op de beste en meest koopwaardige wijnen van de Wijnkoers studies, bespaart u als premium lid zo’n 20% tot 50% per fles op de geldende marktprijs. En de wijnen worden altijd gratis bij u thuisbezorgd. Bekijk alle privileges van premium lidmaatschap en sluit hem direct af…

Klantbeoordelingen

100% Proefgarantie

De Wijnbeurs garandeert de kwaliteit van al haar wijnen. Mocht een wijn niet aan uw verwachting voldoen, dan krijgt u die zonder problemen vergoed. U kunt uw wijn laten vervangen of geld terug ontvangen.

Meer over proefgarantie...

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag of is er iets niet duidelijk? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Hier vindt u alles over ruilen & retouren, wijn bezorgen, lidmaatschappen en nog veel meer.

Naar veelgestelde vragen...


Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW

de Wijnbeurs

De online wijnwinkel waar u al jaren eenvoudig kunt wijn bestellen. Met ruim 40 jaar ervaring en meer dan 40.000 trouwe leden, de nummer 1 voor al uw wijnwensen.

Meer over de Wijnbeurs...

Volg ons

'Geen 18,
geen alcohol'

Lid van

    
Bel direct de klantenservice

'Geen 18,
geen alcohol'