Welkom wijnliefhebber!

Aanmelden Nieuwsbrief

Al 70.000 mensen gingen u voor!

Klantbeoordelingen

De Wijnbeurs heeft nu een nóg snellere levertijd!


Als u op maandag tot en met vrijdag bij ons voor 16:00 uur bestelt, wordt uw wijn nog dezelfde dag door ons verwerkt en verzonden, en heeft u uw wijn morgen in huis. Als u op vrijdag na 16:00 uur of in het weekend uw bestelling plaatst, dan wordt uw wijn op dinsdag geleverd. Uw wijn wordt veilig en snel thuisbezorgd door PostNL. Uw bestelling wordt bezorgd op elk door u gewenst adres: bij u thuis, op uw werk, of op een ander adres. Zo kunt u nóg eerder genieten van uw wijn!

Bent u niet thuis op het moment dat PostNLvoor de deur staat? Dan probeert de leverancier de bestelling bij uw buren te leveren en laat deze voor u een bericht achter. Uw bestelling wordt 2 keer bij u of uw buren aangeboden. Mocht de levering nog niet gelukt zijn, dan gaat de bestelling terug naar de Wijnbeurs en neemt de klantenservice hierover contact met u op.

 

Wijn online bestellen bij de Wijnbeurs: voordelig, makkelijk en snelle levertijd


Online wijn bestellen bij de Wijnbeurs is nog nooit zo makkelijk en snel geweest! Bij de Wijnbeurs heeft u keuze uit de beste wijnen wereldwijd en bestelt u uw wijn makkelijk online. Onze webshop is zo ingericht dat alle 400 wijnen makkelijk zijn te vinden op druivenras, wijnregio, kleur en smaakprofiel. Een snelle levertijd is onderdeel van onze service: voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
 

Uw bestelling ophalen bij een PostNL locatie


Wilt u uw wijn liever ergens ophalen? Dat kan ook! U kunt ervoor kiezen om uw bestelling op één van de PostNL-punten op te halen in plaats van uw bestelling thuis te laten bezorgen. Hierbij kiest u zelf de gewenste dag en tijd voor de bezorging. Dit betekent meer gemak, meer keuze aan afleverpunten én er zijn geen extra kosten aan verbonden.
 

Heeft u nog vragen over uw levering?


Heeft u vragen over uw bestelling of levering, dan raden wij u aan om contact op te nemen met onze klantenservice: 
Bellen: 0294 - 788103
Mailen: klantenservice@wijnbeurs.nl
Schrijven: Postbus 156, 8400 AD Gorredijk

Klantbeoordelingen

100% Proefgarantie

De Wijnbeurs garandeert de kwaliteit van al haar wijnen. Mocht een wijn niet aan uw verwachting voldoen, dan krijgt u die zonder problemen vergoed. U kunt uw wijn laten vervangen of geld terug ontvangen.

Meer over proefgarantie...

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag of is er iets niet duidelijk? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Hier vindt u alles over ruilen & retouren, wijn bezorgen, lidmaatschappen en nog veel meer.

Naar veelgestelde vragen...


Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW

de Wijnbeurs

De online wijnwinkel waar u al jaren eenvoudig kunt wijn bestellen. Met ruim 40 jaar ervaring en meer dan 40.000 trouwe leden, de nummer 1 voor al uw wijnwensen.

Meer over de Wijnbeurs...

Volg ons

'Geen 18,
geen alcohol'

Lid van

    
Bel direct de klantenservice

'Geen 18,
geen alcohol'