Welkom wijnliefhebber!

Aanmelden Nieuwsbrief

Al 70.000 mensen gingen u voor!

Klantbeoordelingen

Hoe werkt de Vatkorting?

Inschrijven voor het Vatencollectief betekent niet alleen dat uw Grand Cru kwaliteitswijnen reserveert, maar ook dat u deze bestelt voor een fractie van de prijs van de echte Grand Cru wijnen. Dit komt doordat de Wijnbeurs jonge wijnen selecteert van wijnboeren met goedkopere grond, maar wel met druiven met vergelijkbare eigenschappen.

Tevens profiteert u van vatkorting. Des te meer vatruimte u reserveert, des te meer korting u krijgt op het totaalbedrag van uw Vatencollectief bestelling.

Vatkorting
 

 

Omdat de prijzen van de Vatencollectief modellen per fles elk jaar verschillen hebben we een rekenvoorbeeld gemaakt. Hiernaast wordt uw totaalkorting berekend.

Uiteraard kunt u zelf uw eigen vatkorting samen stellen en andere modellen reserveren om voor deze korting in aanmerking te komen.

Pas nadat de winnende modellen bekend gemaakt zijn, worden ook de definitieve prijzen per fles bekend gemaakt. U schrijft zich pas dan definitief in voor het Vatencollectief.

* Dozen van 12 flessen
 

Voorbeeld


Mevrouw Boer bestelt samen met een vriendin 6 dozen*:
  • 3 dozen Model ‘Grand Cru Saint-Emilion/Pomerol’
  • 1 doos Model ‘Amarone’
  • 2 dozen Model ‘Meursault’
In totaal is dat een ¼ vat. Vatkorting: § 48,-.

Klantbeoordelingen

100% Proefgarantie

De Wijnbeurs garandeert de kwaliteit van al haar wijnen. Mocht een wijn niet aan uw verwachting voldoen, dan krijgt u die zonder problemen vergoed. U kunt uw wijn laten vervangen of geld terug ontvangen.

Meer over proefgarantie...

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag of is er iets niet duidelijk? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Hier vindt u alles over ruilen & retouren, wijn bezorgen, lidmaatschappen en nog veel meer.

Naar veelgestelde vragen...


Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW

de Wijnbeurs

De online wijnwinkel waar u al jaren eenvoudig kunt wijn bestellen. Met ruim 40 jaar ervaring en meer dan 40.000 trouwe leden, de nummer 1 voor al uw wijnwensen.

Meer over de Wijnbeurs...

Volg ons

'Geen 18,
geen alcohol'

Lid van

    
Bel direct de klantenservice

'Geen 18,
geen alcohol'