Welkom wijnliefhebber!

Aanmelden Nieuwsbrief

Al 70.000 mensen gingen u voor!

Klantbeoordelingen

Het Vatencollectief | Opgericht in 1985

Het Vatencollectief is al 32 jaar het unieke concept om wijnliefhebbers Grand Cru kwaliteit wijnen aan te bieden voor een fractie van de prijs. Jaarlijks selecteert ons proefpanel de meest veelbelovende wijnen van de nieuwe oogst. Deze jonge wijnen krijgen vervolgens een opvoeding op (deels) nieuw eiken om zich te ontwikkelen tot Grand Cru kwaliteit.
 
 

Elk jaar kunt u zich in januari inschrijven voor ťťn of meerdere van de zes Grand Cru modellen. U reserveert uw eigen vatruimte van uw favoriete model. Na de inschrijving gaat ons proefpanel op zoek naar het juiste volume en nog belangrijker de beste jonge wijnen. Na de selectie ondergaan de wijnen een Grand Cru opvoeding van 12 maanden. Gedurende deze periode houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen van 'uw' wijn. U krijgt daarna uw wijnen gebotteld thuisbezorgd.

Klantbeoordelingen

100% Proefgarantie

De Wijnbeurs garandeert de kwaliteit van al haar wijnen. Mocht een wijn niet aan uw verwachting voldoen, dan krijgt u die zonder problemen vergoed. U kunt uw wijn laten vervangen of geld terug ontvangen.

Meer over proefgarantie...

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag of is er iets niet duidelijk? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Hier vindt u alles over ruilen & retouren, wijn bezorgen, lidmaatschappen en nog veel meer.

Naar veelgestelde vragen...


Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW

de Wijnbeurs

De online wijnwinkel waar u al jaren eenvoudig kunt wijn bestellen. Met ruim 40 jaar ervaring en meer dan 40.000 trouwe leden, de nummer 1 voor al uw wijnwensen.

Meer over de Wijnbeurs...

Volg ons

'Geen 18,
geen alcohol'

Lid van

    
Bel direct de klantenservice

'Geen 18,
geen alcohol'