Welkom wijnliefhebber!

Aanmelden Nieuwsbrief

Al 70.000 mensen gingen u voor!

Klantbeoordelingen

Thema wijnproeverij

wijnproeverij wijnbeurs
Wijnproeverij witte wijn

Laat u verrassen door één van de interessante en spannende thema wijnproeverijen! Bij deze bijzondere proeverij staat altijd een speciaal thema in de schijnwerper. Dat kan een land zijn, een proeverij waarin een vergelijking gemaakt wordt tussen wijnen uit de nieuwe en de oude wereld of een prachtige Grand Cru proeverij. Wij streven er naar om minimaal vier keer per jaar het thema aan te passen.

De proeverij

Leer hoe u het best kunt proeven, ontdek hoe u verschillende wijnen kunt onderscheiden en verrijk uw smaakpallet. Iedere deelnemer ontvangt een proefformulier en een geurenwijzer om zijn of haar smaakbeleving vast te kunnen leggen. Na afloop kan iedereen nog een keer genieten van zijn of haar favoriet, aangezien de flessen blijven staan.
  • Ideaal voor gemiddelde en gevorderde wijnliefhebbers
  • Thema keuze op aanvraag. Iedere thema is bespreekbaar.
  • Totaal van 8 proefwijnen (zowel wit, rood als rosé*)
  • Duur van de wijnproeverij is tussen de 2 en 2,5 uur
  • Min. 8 en max. 12 deelnemers per proeverij (18+ jr)
  • Prijs: ¤ 24,95 p.p.
* seizoensafhankelijk 

Reserveren?

Gebruik het onderstaande formulier om uw geheel vrijblijvende reservering aan ons door te geven. Vervolgens gaan we bij u in de regio op zoek naar een beschikbare wijnadviseur.

Ziet u geen formulier? Neem contact op met onze klantenservice. Zij kunnen u adviseren en helpen bij het inplannen van de wijnproeverij.

Klantbeoordelingen

100% Proefgarantie

De Wijnbeurs garandeert de kwaliteit van al haar wijnen. Mocht een wijn niet aan uw verwachting voldoen, dan krijgt u die zonder problemen vergoed. U kunt uw wijn laten vervangen of geld terug ontvangen.

Meer over proefgarantie...

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag of is er iets niet duidelijk? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Hier vindt u alles over ruilen & retouren, wijn bezorgen, lidmaatschappen en nog veel meer.

Naar veelgestelde vragen...


Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW

de Wijnbeurs

De online wijnwinkel waar u al jaren eenvoudig kunt wijn bestellen. Met ruim 40 jaar ervaring en meer dan 40.000 trouwe leden, de nummer 1 voor al uw wijnwensen.

Meer over de Wijnbeurs...

Betaalmogelijkheden

   

Volg ons

'Geen 18,
geen alcohol'

Lid van

    
Bel direct de klantenservice

'Geen 18,
geen alcohol'