Welkom wijnliefhebber!

Aanmelden Nieuwsbrief

Al 70.000 mensen gingen u voor!

Klantbeoordelingen

Puntensysteem wijnselectie de Wijnbeurs

Alleen ťcht mooie wijnen halen de selectie

Jaarlijks worden er meer dan 2000 wijnen geproefd door het proefpanel. Een goede structuur is dus niet overbodig.

De wijnen van de Wijnbeurs worden geselecteerd door middel van blindproeverijen. Om uiteindelijk tot de juiste keuze te komen, worden de wijnen al 40 jaar beoordeeld met het 20-puntensysteem. Voor het 20-puntensysteem geldt dat een wijn met een score van 12 punten of minder wordt beschouwd als niet interessant. Tussen 13 en 14 punten middelmatig. Van 14 tot en met 16 punten als goed. Van 17 tot en met 18 punten spreekt men van zeer goede wijnen en van 19 tot en met 20 punten van buitengewoon.

Bij de Wijnbeurs worden alleen wijnen met 16 punten en meer geselecteerd. Hierdoor blijft de kwaliteit van de wijnen altijd op het gewenste hoge niveau en bent u zeker van de uitstekende kwaliteit. Mede daarom werken we met 100% proefgarantie, dit geldt dan ook voor alle wijnen.
 

 

De evaluatie van de blindproeverij is gebaseerd op de volgende criteria:

Puntensysteem proefpanel 

Klantbeoordelingen

100% Proefgarantie

De Wijnbeurs garandeert de kwaliteit van al haar wijnen. Mocht een wijn niet aan uw verwachting voldoen, dan krijgt u die zonder problemen vergoed. U kunt uw wijn laten vervangen of geld terug ontvangen.

Meer over proefgarantie...

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag of is er iets niet duidelijk? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Hier vindt u alles over ruilen & retouren, wijn bezorgen, lidmaatschappen en nog veel meer.

Naar veelgestelde vragen...


Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW

de Wijnbeurs

De online wijnwinkel waar u al jaren eenvoudig kunt wijn bestellen. Met ruim 40 jaar ervaring en meer dan 40.000 trouwe leden, de nummer 1 voor al uw wijnwensen.

Meer over de Wijnbeurs...

Betaalmogelijkheden

   

Volg ons

'Geen 18,
geen alcohol'

Lid van

    
Bel direct de klantenservice

'Geen 18,
geen alcohol'