Welkom wijnliefhebber!

Aanmelden Nieuwsbrief

Al 70.000 mensen gingen u voor!

Klantbeoordelingen

Premium lidmaatschap van de Wijnbeurs Wijnclub


Voor echte wijnliefhebbers

Als u echt een fervent wijnliefhebber bent, nodigen wij u uit om premiumlid van de Wijnbeurs te worden. U wordt lid van een bijzondere club wijnliefhebbers die al ruim 40 jaar samen met de Wijnbeurs wijnen selecteert en importeert: wel zes keer per jaar aan de hand van ‘de Wijnkoers’. Deze objectieve wijnstudiegids biedt u met zijn blinde vergelijkende wijnonderzoek de mogelijkheid om de beste en meest koopwaardige wijnen van de blinde proeverijen mee te importeren. Rechtstreeks van de winnende producent.

Voordeel Premium Leden
Word Premium Lid
Word Premium Lid
 

Privileges premiumleden

● U ontvangt op elke fles ¤0,50,- korting, met uitzondering van biologische wijnen van By the Grape, en elke bestelling wordt gratis geleverd.

● U ontvangt zes keer per jaar de Wijnkoers. Het objectieve wijnmagazine met wijnstudies, wijnontdekkingen, wijninspiratie én voordeel! Lees meer over de Wijnkoers.

● Jaarlijks ontvangt u de online uitgave van de Kelderservice. In deze gids vindt u ongeveer 3000 wijnen die in de loop der jaren door de leden en kernleden van de Wijnbeurs zijn geïmporteerd. Overzichtelijk gerangschikt op gebied en op jaargang. Lees meer over de Keldersevice

 Voorinschrijving op en-primeur Bordeaux wijnen. Ieder jaar kunt u zich inschrijven voor de nieuwe oogst van de beste wijnen uit de Bordeaux (voornamelijk Grands Crus Classés).

● Persoonlijk wijnadvies van onze accountmanager, wijnexpert Jim James. Dit kan telefonisch, via de online chatfunctie of per e-mail.

● Uitnodiging inschrijving Vatencollectief.

● Extra voordeel bij zorgvuldig geselecteerde partners van de Wijnbeurs.

Vier keer per jaar, elk seizoen organiseren we een speciale premiumleden proeverij.
 

Kosten premium lidmaatschap

Het premium lidmaatschap kost slechts ¤ 2,46 per maand (het totaalbedrag van ¤ 29,50 wordt jaarlijks gefactureerd).

 

Duur en opzegging van het lidmaatschap

Het premium lidmaatschap betaalt u per jaar en sluit u daarom altijd af voor een periode van één jaar. U kunt ieder moment starten of eindigen met een lidmaatschap. Opzeggen doet u schriftelijk of per e-mail bij onze klantenservice onder vermelding van opzegging lidmaatschap.

Klantbeoordelingen

100% Proefgarantie

De Wijnbeurs garandeert de kwaliteit van al haar wijnen. Mocht een wijn niet aan uw verwachting voldoen, dan krijgt u die zonder problemen vergoed. U kunt uw wijn laten vervangen of geld terug ontvangen.

Meer over proefgarantie...

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag of is er iets niet duidelijk? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Hier vindt u alles over ruilen & retouren, wijn bezorgen, lidmaatschappen en nog veel meer.

Naar veelgestelde vragen...


Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW

de Wijnbeurs

De online wijnwinkel waar u al jaren eenvoudig kunt wijn bestellen. Met ruim 40 jaar ervaring en meer dan 40.000 trouwe leden, de nummer 1 voor al uw wijnwensen.

Meer over de Wijnbeurs...

Volg ons

'Geen 18,
geen alcohol'

Lid van

    
Bel direct de klantenservice

'Geen 18,
geen alcohol'