Welkom wijnliefhebber!

Aanmelden Nieuwsbrief

Al 70.000 mensen gingen u voor!

Klantbeoordelingen

Over de Wijnbeurs

Wij geloven in kwaliteit. In de wijn die in het glas zit, daar moeten we enthousiast van worden. Vanuit het glas selecteren wij namelijk de wijn, niet het mooie ch‚teau of de excentrieke wijnboer. Een mooie bijkomstigheid, maar de inhoud is wat telt. Bij de Wijnbeurs koopt u daarom altijd wijnen van goede kwaliteit. Wij verzekeren u dat er een bijzondere wijn in uw glas zit.

We bezoeken wijnboeren en zoeken in hun kelder naar de meest interessante partijen wijn, proeven de wijn en beslissen of deze voldoen aan onze voorwaarden. Is hij bijzonder lekker en kunnen we deze voordelig aan u aanbieden? Ja? DŠt zijn de wijnen die u bij ons kunt bestellen.
 

De Wijnbeurs in 5 antwoorden

 

1. Wat is de Wijnbeurs?

De Wijnbeurs is een online winkel voor wijnen met een uitgebreid assortiment op het gebied van rode wijnen, witte wijnen, rosť wijnen en champagne. De Wijnbeurs biedt meer dan alleen de verkoop van wijnen. U kunt bij ons ook terecht voor wijnproeverijen, wijnabonnementen en ons Vatencollectief. Helemaal gek op wijn? Dan is een lidmaatschap iets voor u. Blijf op de hoogte van de aanbiedingen en geniet extra’s als lid. Lees meer over de lidmaatschappen.
  

2. Wanneer is de Wijnbeurs opgericht?

De Wijnbeurs is opgericht in 1976 door de broers, Hans, Piet en Paul Walraven. Twee jaar later sloot Franz Lampe zich hierbij aan. Het idee was om rechtstreeks wijnen te importeren van de beste producenten voor particulieren, zonder tussenkomst van andere partijen.

Voordat de wijn daadwerkelijk werd geÔmporteerd werd er blind geproefd. Een rij glazen werd neergezet en geproefd op kwaliteit. Achteraf werd bekend gemaakt welke fles bij welk glas hoorde. Een succes! Zo wordt alleen de beste wijn geselecteerd en dat doen we nog steeds.

De Wijnbeurs heeft met zijn directe en andere benadering de wijnmarkt opengebroken. Meer dan 100.000 liefhebbers zijn u voor gegaan en bestelden wijnen online. En nog steeds zijn wij onafgebroken op zoek naar interessante wijn, voor onwaarschijnlijk lage prijzen.
  

3. Hoeveel mensen werken er bij de Wijnbeurs?

Er werken meer dan 30 mensen bij de Wijnbeurs.
 

4. Waar is de Wijnbeurs gevestigd?

Het bezoekadres van de Wijnbeurs is gevestigd in het centrum van Hilversum. Ons pand is te klein om alle wijnen op voorraad te hebben. We hebben daarom een magazijn in Gorredijk, Friesland.
 

5. Waarin onderscheidt de Wijnbeurs zich?

Altijd blinde selectie door ons proefpanel, 100% proefgarantie, compleet wijnassortiment en bekende grote wijnen voor stuntprijzen.

Klantbeoordelingen

100% Proefgarantie

De Wijnbeurs garandeert de kwaliteit van al haar wijnen. Mocht een wijn niet aan uw verwachting voldoen, dan krijgt u die zonder problemen vergoed. U kunt uw wijn laten vervangen of geld terug ontvangen.

Meer over proefgarantie...

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag of is er iets niet duidelijk? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Hier vindt u alles over ruilen & retouren, wijn bezorgen, lidmaatschappen en nog veel meer.

Naar veelgestelde vragen...


Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW

de Wijnbeurs

De online wijnwinkel waar u al jaren eenvoudig kunt wijn bestellen. Met ruim 40 jaar ervaring en meer dan 40.000 trouwe leden, de nummer 1 voor al uw wijnwensen.

Meer over de Wijnbeurs...

Volg ons

'Geen 18,
geen alcohol'

Lid van

    
Bel direct de klantenservice

'Geen 18,
geen alcohol'