Welkom wijnliefhebber!

Aanmelden Nieuwsbrief

Al 70.000 mensen gingen u voor!

Klantbeoordelingen

Onze wijnadviseurs

wijn en spijs advies
Uw wijnproeverij wordt verzorgd door één van onze enthousiaste en ervaren wijnadviseurs uit uw regio. Hij of zij vertelt u, tijdens het proeven, alles over de wijnen en beantwoord uw vragen. Uw wijnadviseur neemt een aantal dagen voor uw proeverij telefonisch contact met u op om de laatste details door te spreken. Maak hier alvast kennis met onze wijnadviseurs!

Wijn & spijs advies

Om uw Wijnproeverij nog leuker te maken geven wij u advies op het gebied van mooie begeleidende hapjes die de wijnen complimenteren.


wijnadviseurs wijnproeverij

Klantbeoordelingen

100% Proefgarantie

De Wijnbeurs garandeert de kwaliteit van al haar wijnen. Mocht een wijn niet aan uw verwachting voldoen, dan krijgt u die zonder problemen vergoed. U kunt uw wijn laten vervangen of geld terug ontvangen.

Meer over proefgarantie...

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag of is er iets niet duidelijk? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Hier vindt u alles over ruilen & retouren, wijn bezorgen, lidmaatschappen en nog veel meer.

Naar veelgestelde vragen...


Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW

de Wijnbeurs

De online wijnwinkel waar u al jaren eenvoudig kunt wijn bestellen. Met ruim 40 jaar ervaring en meer dan 40.000 trouwe leden, de nummer 1 voor al uw wijnwensen.

Meer over de Wijnbeurs...

Betaalmogelijkheden

   

Volg ons

'Geen 18,
geen alcohol'

Lid van

 

 
Bel direct de klantenservice

'Geen 18,
geen alcohol'