Welkom wijnliefhebber!

Aanmelden Nieuwsbrief

Al 70.000 mensen gingen u voor!

Klantbeoordelingen

Onze wijnadviseurs

wijn en spijs advies
Uw wijnproeverij wordt verzorgd door één van onze enthousiaste en ervaren wijnadviseurs uit uw regio. Hij of zij vertelt u tijdens het proeven alles over de wijnen en beantwoordt uw vragen. Uw wijnadviseur neemt een aantal dagen voor uw proeverij telefonisch contact met u op om de laatste details door te spreken. Maak hier alvast kennis met onze wijnadviseurs!
 

Wijn & spijs advies

Om uw Wijnproeverij nog leuker te maken geven wij u advies op het gebied van mooie begeleidende hapjes die de wijnen completeren.

 
wijnadviseurs wijnproeverij

Klantbeoordelingen

100% Proefgarantie

De Wijnbeurs garandeert de kwaliteit van al haar wijnen. Mocht een wijn niet aan uw verwachting voldoen, dan krijgt u die zonder problemen vergoed. U kunt uw wijn laten vervangen of geld terug ontvangen.

Meer over proefgarantie...

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag of is er iets niet duidelijk? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Hier vindt u alles over ruilen & retouren, wijn bezorgen, lidmaatschappen en nog veel meer.

Naar veelgestelde vragen...


Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW

de Wijnbeurs

De online wijnwinkel waar u al jaren eenvoudig kunt wijn bestellen. Met ruim 40 jaar ervaring en meer dan 40.000 trouwe leden, de nummer 1 voor al uw wijnwensen.

Meer over de Wijnbeurs...

Volg ons

'Geen 18,
geen alcohol'

Lid van

    
Bel direct de klantenservice

'Geen 18,
geen alcohol'