Welkom wijnliefhebber!

Aanmelden Nieuwsbrief

Al 70.000 mensen gingen u voor!

Klantbeoordelingen

Lidmaatschap de Wijnbeurs Wijnclub

 

Wijnclub voor slimme wijnliefhebbers

Als lid van de Wijnbeurs Wijnclub krijgt u op al onze wijnen ¤ 0,50 korting per fles, met uitzondering van de biologische wijnen van By the Grape. Daarnaast wordt uw wijn vanaf 18 flessen altijd gratis thuisbezorgd.

Altijd de laatste aanbiedingen
Leden worden het hele jaar door op de hoogte gehouden van de laatste wijnontdekkingen en beste aanbiedingen uit de markt. Op die manier hoeft u geen parels te missen en heeft u altijd een bijzondere wijn in uw glas.

Direct lid worden?
U wordt heel eenvoudig lid door het lidmaatschap aan uw winkelwagen toe te voegen door op de oranje button  “Ja, ik word lid” te klikken.
Ja, ik word lid

Uitnodiging Vatencollectief
Voor leden bestaat er één keer per jaar de mogelijkheid om deel te nemen aan het Vatencollectief. Het Vatencollectief is een collectief van wijnliefhebbers. U kiest uw gewenste model en de Wijnbeurs verzorgt met de wijnmaker de Grand Cru opvoeding van uw eigen vat. U betaalt een gegarandeerd lage prijs voor een wijn van Grand Cru kwaliteit.
 

Het lidmaatschap op een rijtje:

  • Altijd ¤ 0,50 korting per fles op alle wijnen van de Wijnbeurs, exclusief de biologische By the Grape wijnen.
  • Gratis thuisbezorging vanaf 18 flessen
  • Altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen
  • Elk oogstjaar uitnodiging voor het Vatencollectief


Kosten lidmaatschap
Het standaard lidmaatschap kost ¤ 14,- per jaar. U heeft uw lidmaatschap dus al na 28 flessen terugverdiend.

Wilt u nog meer privileges en voordeel? 
Bekijk dan het premium lidmaatschap

Duur en opzegging van het lidmaatschap
Het lidmaatschap betaalt u per jaar en sluit u daarom altijd af voor een periode van één jaar. U kunt ieder moment starten of eindigen met een lidmaatschap. Opzeggen doet u schriftelijk of per e-mail bij onze klantenservice onder vermelding van opzegging lidmaatschap.

Klantbeoordelingen

100% Proefgarantie

De Wijnbeurs garandeert de kwaliteit van al haar wijnen. Mocht een wijn niet aan uw verwachting voldoen, dan krijgt u die zonder problemen vergoed. U kunt uw wijn laten vervangen of geld terug ontvangen.

Meer over proefgarantie...

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag of is er iets niet duidelijk? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Hier vindt u alles over ruilen & retouren, wijn bezorgen, lidmaatschappen en nog veel meer.

Naar veelgestelde vragen...


Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW

de Wijnbeurs

De online wijnwinkel waar u al jaren eenvoudig kunt wijn bestellen. Met ruim 40 jaar ervaring en meer dan 40.000 trouwe leden, de nummer 1 voor al uw wijnwensen.

Meer over de Wijnbeurs...

Volg ons

'Geen 18,
geen alcohol'

Lid van

    
Bel direct de klantenservice

'Geen 18,
geen alcohol'