Welkom wijnliefhebber!

Aanmelden Nieuwsbrief

Al 70.000 mensen gingen u voor!

Klantbeoordelingen

Kelderservice: bewaaradvies en waardebepaling van uw wijnen

De meest geraadpleegde gids van het jaar, waarin u in ťťn oogopslag kunt zien hoe het met de ontwikkeling van de voor u aangekochte wijnen is gesteld. Als speciale service wordt eens per jaar de Kelderservice uitgegeven. Deze unieke uitgaven ontvangen premium leden thuis. Bent u nieuwsgierig of u een goudmijn hebt liggen of de wijn snel moet opdrinken? De Wijnbeurs vertelt u de drinkstatus en waarde in de Kelderservice.

kelderservice wijnproeven
 

Ruim 300 wijnen herproefd

Steekproefsgewijs worden wijnen per regio uitgekozen. Dit jaar zijn er van de ruim 2400 wijnen, ruim 300 wijnen herproefd. Met als resultaat dat u als wijnliefhebber op de hoogte bent welke wijn op dronk is, mag blijven liggen of op retour raakt. Voordat een wijn normaliter in het assortiment van de Wijnbeurs komt, wordt deze eerst door ons kritische proefpanel blind beoordeeld op kleur, geur en smaak. De Kelderservice proeverij is de enige van het jaar waarbij het proefpanel weet welke wijn er in het proefglas zit.

wijnproeven
 

Overzichtelijk

Een Bordeaux kan een goede belegging zijn. Dit wordt duidelijk in de Bordeaux top 20, waar de oude en huidige marktwaarde per fles wordt benoemd. Bij alle wijnen is de drinkstatus aangeduid met een A, B, C, D, E of F. Ook de prijs waar u de wijn indertijd voor kon kopen staat voor u in de gids. Bent u nieuwsgierig of de bij de Wijnbeurs gekochte Bordeaux, Chianti of Chablis al op dronk is of nog in de kelder mag blijven liggen? Ga naar de Premiumleden pagina en krijg direct toegang tot de meest geraadpleede gids van de Wijnbeurs.

drinkstatus wijn

 

Klantbeoordelingen

100% Proefgarantie

De Wijnbeurs garandeert de kwaliteit van al haar wijnen. Mocht een wijn niet aan uw verwachting voldoen, dan krijgt u die zonder problemen vergoed. U kunt uw wijn laten vervangen of geld terug ontvangen.

Meer over Proefgarantie...

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag of is er iets niet duidelijk ? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Hier vindt u alles over ruilen & retouren, wijn bezorgen, lidmaatschappen en nog veel meer.

Naar veelgestelde vragen...


Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW

de Wijnbeurs

De online wijnwinkel waar u al jaren eenvoudig kunt wijn bestellen. Met ruim 36 jaar ervaring en meer dan 40.000 trouwe leden, de nummer 1 voor al uw wijnwensen.

Meer over de Wijnbeurs...

Betaalmogelijkheden

   

Volg ons

'Geen 18,
geen alcohol'

Lid van

 

Bel direct de klantenservice

'Geen 18,
geen alcohol'