Welkom wijnliefhebber!

Aanmelden Nieuwsbrief

Al 70.000 mensen gingen u voor!

Klantbeoordelingen

Grand Cru Modellen van het Vatencollectief

 
 
Model: 'Grand Cru Saint-Émilion'

Prijsindicatie: ¤ 6,99 - ¤ 9,99 per fles.


Dit model wordt gemaakt van Merlot. Het eindresultaat is een fluweelzachte, ronde en romige wijn. Volop mollig rood fruit, mokka, toast en wat kruidigheid. De lagering op eikenhouten vaten zal natuurlijk waarneembaar zijn, maar nooit domineren. Precies zoals de grote wijnen uit Saint-Émilion en Pomerol worden gemaakt.

Normale prijs St-Emilion/Pomerol tussen ¤ 20,- en ¤ 100,- per fles.
 
 
Model: 'Grand Cru Médoc'

Prijsindicatie: ¤ 6,99 - ¤ 9,99 per fles.


Cabernet Sauvignon laat zich gelden in deze wijn. Diep donker en krachtig. Met een volle smaak van zwarte bessen, vanille en cederhout. Ontwikkelt zich ook uitstekend op de langere termijn door z’n stevige tanninestructuur.

Normale prijs Grand Cru Médoc tussen ¤ 40,- en ¤ 150,- per fles.

 
Model: 'Super Bourgogne'

Prijsindicatie: ¤ 6,99 - ¤ 9,99 per fles.


In dit nieuwe model wordt de beste ‘Bourgondische’ Pinot Noir van 2017 aangevuld met de rondeur van Merlot en/of de kracht van Cabernet. Analoog aan de Super Tuscans, waar de inheemse Sangiovese ook wordt verrijkt met Cabernet en/of Merlot. Met als resultaat een complex kruidige klasse Super Bourgogne ‘om op te kauwen’.

Normale prijs Bourgogne tussen ¤ 20,- en ¤ 40,- per fles.
 
 
Model: 'Grand Vin de Meursault'

Prijsindicatie: ¤ 6,99 - ¤ 9,99 per fles.


Net als de grote witte Bourgognes wordt de meest veelbelovende Chardonnay van de oogst niet alleen gelagerd op deels nieuw eiken, maar er ook op vergist. Met als resultaat een volle, fruitrijke wijn met rokerige weelde en een hint van vanille.

Normale prijs Meursault rond ¤ 35,- per fles.
 
 
Model: 'Amarone'

Prijsindicatie: ¤ 6,99 - ¤ 9,99 per fles.


In dit nieuwe model wordt gezocht naar de meest veelbelovende wijn gemaakt van ingedroogde druiven als Corvina, Primitivo, Aglianico, Sangiovese, Molinara, Negro Amaro en Rondinella. Om op eiken uit te groeien tot een weelderig rijke Amarone stijl, vol zalvend zoet-fruitige rijkdom met vanille en cacao.

Normale prijs Amarone rond ¤ 25,- per fles.
 
 
 
Model: 'Super Tuscan'

Prijsindicatie: ¤ 6,99 - ¤ 9,99 per fles.


Gemaakt van Merlot, Cabernet en Sangiovese, net als de grote Super Tuscans uit Bolgheri. Stevig en diep van smaak barstensvol vleeskersen, wilde bramen, donkere chocolade en een vleugje aardse truffel. De lagering op eiken zorgt voor een extra dimensie aan diepgang, vanille en structuur.

Normale prijs Super Tuscan tussen ¤ 25,- en ¤ 350,- per fles.

Klantbeoordelingen

100% Proefgarantie

De Wijnbeurs garandeert de kwaliteit van al haar wijnen. Mocht een wijn niet aan uw verwachting voldoen, dan krijgt u die zonder problemen vergoed. U kunt uw wijn laten vervangen of geld terug ontvangen.

Meer over proefgarantie...

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag of is er iets niet duidelijk? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Hier vindt u alles over ruilen & retouren, wijn bezorgen, lidmaatschappen en nog veel meer.

Naar veelgestelde vragen...


Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW

de Wijnbeurs

De online wijnwinkel waar u al jaren eenvoudig kunt wijn bestellen. Met ruim 40 jaar ervaring en meer dan 40.000 trouwe leden, de nummer 1 voor al uw wijnwensen.

Meer over de Wijnbeurs...

Betaalmogelijkheden

   

Volg ons

'Geen 18,
geen alcohol'

Lid van

    
Bel direct de klantenservice

'Geen 18,
geen alcohol'