Welkom wijnliefhebber!

Aanmelden Nieuwsbrief

Al 70.000 mensen gingen u voor!

Klantbeoordelingen

Classic wijnproeverij met adviseur

wijnproeverij wijnbeurs
Wijnproeverij witte wijn

Wilt u graag meer leren over wijn ťn daarbij de lekkerste wijnen proeven? Dat is mogelijk met onze Classic proeverij, geheel verzorgd door onze ervaren en enthousiaste wijnadviseurs.

De proeverij


Gedurende twee tot twee en een half uur, proeft u 8 wijnen van verschillende druivensoorten uit diverse landen. U leert hierbij proeven en verrijkt daarmee uw smaakpalet. De proeverij is inclusief wijnen, glazen en formulieren en wordt geheel verzorgd door ťťn van onze enthousiaste en ervaren wijnadviseurs. Het enige wat u hoeft te doen is proeven en uw smaak te beleven! Een Wijnproeverij van de Wijnbeurs is geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde wijndrinker.
 
  • - Ideaal voor de beginnende en ervaren wijnliefhebbers
  • - Totaal van 8 proefwijnen (zowel wit, rood als rosť*)
  • - Duur van de wijnproeverij is tussen de 2 en 2,5 uur
  • - Min. 8 en max. 12 deelnemers per proeverij (18+ jr)
  • - Prijs: § 19,95 p.p.


Reserveren?

Gebruik het onderstaande formulier om uw geheel vrijblijvende reservering aan ons door te geven. Vervolgens gaan we bij u in de regio op zoek naar een beschikbare wijnadviseur.

Ziet u geen formulier? Neem contact op met onze klantenservice. Zij kunnen u adviseren en helpen bij het inplannen van de wijnproeverij.

Klantbeoordelingen

100% Proefgarantie

De Wijnbeurs garandeert de kwaliteit van al haar wijnen. Mocht een wijn niet aan uw verwachting voldoen, dan krijgt u die zonder problemen vergoed. U kunt uw wijn laten vervangen of geld terug ontvangen.

Meer over proefgarantie...

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag of is er iets niet duidelijk? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Hier vindt u alles over ruilen & retouren, wijn bezorgen, lidmaatschappen en nog veel meer.

Naar veelgestelde vragen...


Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW

de Wijnbeurs

De online wijnwinkel waar u al jaren eenvoudig kunt wijn bestellen. Met ruim 40 jaar ervaring en meer dan 40.000 trouwe leden, de nummer 1 voor al uw wijnwensen.

Meer over de Wijnbeurs...

Betaalmogelijkheden

   

Volg ons

'Geen 18,
geen alcohol'

Lid van

    
Bel direct de klantenservice

'Geen 18,
geen alcohol'