Welkom wijnliefhebber!

Aanmelden Nieuwsbrief

Al 70.000 mensen gingen u voor!

Klantbeoordelingen

Betaalmethodes


iDEAL
Bij de Wijnbeurs is het mogelijk om te betalen met IDeal. Via iDeal betaalt u snel,veilig en gemakkelijk online. Maakt u gebruik via online bankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, KNAB, Rabobank, SNS Bank of Triodos Bank? Dan heeft u toegang tot IDeal.

Factuur
De factuur ontvangt u na verzending van de wijn per email (of per post indien uw emailadres niet gekend is) en kunt u dan voldoen. Heeft u besteld via een advertentie in een krant of tijdschrift? Ook dan ontvangt u per email (of per post indien uw emailadres niet heeft ingevuld) een factuur.

Bestelt u voor de eerste keer op factuur en is het bedrag hoger dan ¤ 100? Dan vragen wij om een aanbetaling, dit verzoek ontvangt u per e-mail. Zodra u de aanbetaling heeft voldaan, zullen wij overgaan tot bezorging. Uw aanbetaling staat 2-3 werkdagen later op onze rekening.

Wilt u uw factuur betalen? U kunt het bedrag overmaken onder vermelding van uw factuurnummer en klantnummer naar de Nederlandse Wijnbeurs:
IBAN: NL14RABO0307958701
BIC: RABONL2U

Machtiging
Als u telefonisch bestelt via onze klantenservice dan zullen wij telefonisch om een eenmalige machtiging vragen. Vervolgens zal het bedrag van uw bestelling van uw rekening worden afgeschreven. Heeft u een wijnabonnement afgesloten? Dan betaalt u met een doorlopende machtiging. Het (vaste) bedrag van uw wijnabonnement wordt afgeschreven nadat de wijnen zijn bezorgd.

Creditcard
Bij de Wijnbeurs kunt u betalen met uw American Express, Mastercard of Visa creditcard. U betaalt veilig online, via een beveiligde (SSL) omgeving. Uw creditcard-gegevens worden niet door ons opgeslagen. Zodra wij uw creditcard gegevens herkend hebben zullen wij uw bestelling verwerken. Deze verwerking vindt meestal dezelfde dag nog plaats.
 

Bezorgen


De best mogelijke bezorgservice
Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel en efficient mogelijk te bezorgen. Onze wijnen worden bezorgd door PostNL. PostNL werkt met het Track&Trace-systeem. Daarmee kunt u inzien hoe laat de bezorger voor uw deur staat. De Track&Trace-code ontvangt u per e-mail.

PostNL bezorgt 5 dagen per week op het door u gekozen adres. Van dinsdag t/m zaterdag bezorgen zij van 09:00 – 21:30. Middels uw Track&Trace code kunt u op de dag zelf zien, wanneer het pakket ongeveer geleverd zal worden. Hier zijn verder geen garanties aan verbonden.

Bent u niet thuis op het moment dat PostNL voor uw deur staat? De bezorger zal uw bestelling bij de buren proberen te leveren en laat voor u een bericht achter. Mocht u liever niet bij uw buren laten bezorgen, gelieve dit aan te geven op het moment van uw bestelling.

Uw bestelling wordt 2 keer bij u of uw buren aangeboden. Mocht deze twee keer geen succesvolle bezorging opleveren, dan zal de bestelling retour gaan naar de Wijnbeurs. Onze klantenservice zal dan contact met u opnemen.

Levertijden
Bestelt u op werkdagen vóór 16.00 uur, dan heeft u uw wijn de volgende dag in huis. PostNL levert voor ons de wijnen op dinsdag tot en met zaterdag. U krijgt uw bestelling bezorgd zodra wij uw betaling hebben ontvangen. Betaalt u op factuur, dan ontvangt u deze na de verzending van de wijn per email.

Wilt u uw wijn liever ergens ophalen? Dat kan ook! U kunt ervoor kiezen om uw bestelling op één van de PostNL-punten op te halen in plaats van uw bestelling thuis te laten bezorgen. Hierbij kiest u zelf de gewenste dag en tijd voor de bezorging. Dit betekent meer gemak, meer keuze aan afleverpunten én er zijn geen extra kosten aan verbonden.


Verzendkosten

Verzendkosten
Bij de Wijnbeurs betaalt u voor het leveren van uw bestelling ¤ 4,95, ongeacht het aantal dozen dat u bestelt. Het komt voor dat er geen verzendkosten worden verrekend tijdens een aanbieding. Dit zal duidelijk bij de actie of wijn worden vermeld, alsmede de eventuele kortingscode die daarvoor gebruikt dient te worden.

Gratis levering
Premium leden en leden genieten van voordelen bij de Wijnbeurs. Zo zullen alle wijnen gratis thuisbezorgd worden voor Premium leden. Als lid krijgt u uw bestelling gratis thuisbezorgd vanaf 18 flessen.


Bezorgen in het buitenland
Wij bezorgen uitsluitend in Nederland. Mocht u op een adres in België willen laten bezorgen, dan kunt u bestellen via www.wijnbeurs.be.


Onvolledige bestelling

Bestelling niet compleet
Het kan voorkomen dat niet alle wijnen meer op voorraad zijn, vooral tijdens een actieperiode. Als u meerdere wijnen heeft besteld, zullen wij de wijn uitleveren die op dat moment leverbaar is. Onze klantenservice neemt contact op per e-mail over de rest van uw bestelling, deze zal op een later moment worden bezorgd. Uiteraard betaalt u maar één keer verzendkosten.

Cadeaus
Tijdens aanbiedingen kunnen wij cadeaus aanbieden. Het kan zijn dat deze cadeaus op een later tijdstip bezorgd worden dan uw wijn. U ontvangt de cadeaus dan apart, uiteraard betaalt u hiervoor geen verzendkosten.

Klantbeoordelingen

100% Proefgarantie

De Wijnbeurs garandeert de kwaliteit van al haar wijnen. Mocht een wijn niet aan uw verwachting voldoen, dan krijgt u die zonder problemen vergoed. U kunt uw wijn laten vervangen of geld terug ontvangen.

Meer over proefgarantie...

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag of is er iets niet duidelijk? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Hier vindt u alles over ruilen & retouren, wijn bezorgen, lidmaatschappen en nog veel meer.

Naar veelgestelde vragen...


Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW

de Wijnbeurs

De online wijnwinkel waar u al jaren eenvoudig kunt wijn bestellen. Met ruim 40 jaar ervaring en meer dan 40.000 trouwe leden, de nummer 1 voor al uw wijnwensen.

Meer over de Wijnbeurs...

Volg ons

'Geen 18,
geen alcohol'

Lid van

    
Bel direct de klantenservice

'Geen 18,
geen alcohol'