Welkom wijnliefhebber!

Kelnersmes + Bordeaux Magnum

Een praktisch en stijlvol Wijnbeurs kelnersmes waarmee u flessen voortaan in een handomdraai open maakt! Daarnaast siert deze Comte de Mour magnum de tafel met zijn imposante uiterlijk. De assemblage van Merlot en Cabernet Franc geeft aan deze wijn kracht, maar toch finesse en geeft de voor Bordeaux typische smaak van romige kersen en blauwe bessen. Perfect tijdens een groots diner met vrienden en familie.
30,00
Ledenprijs € 29,50 per doos
Direct leverbaar
Nog 55 beschikbaar
Inhoud

Kelnersmes + Bordeaux Magnum

Artikel nr.:

3342302

Proefnotitie Comte de Mour Bordeaux Magnum

Prachtig diep fonkelend paarsrood met donkere kern. Rijk gefruit van geur met vooral zwarte en rode kersen, wat peperigheid en herkenbare Bordeaux-finesse. Compacte, klassieke Bordeaux-smaak met romige kersen en blauwe bessen. Lekker soepel en sappig in het fruitrijke jaar 2014 met een goede structuur en frisheid. Kortom, perfect in balans. Bekroond met goud op het Challenge International du Vin en een zilveren medaille op Concours Mondial Bruxelles. 70% Merlot, 30% Cabernet Franc. 13,5% alc. Lekker bij rood vlees, harde koeienkazen. Nu van genieten tot 2020.
30,00
Ledenprijs € 29,50 per doos
Direct leverbaar

Klantbeoordelingen

100% Proefgarantie

De Wijnbeurs garandeert de kwaliteit van al haar wijnen. Mocht een wijn niet aan uw verwachting voldoen, dan krijgt u die zonder problemen vergoed. U kunt uw wijn laten vervangen of geld terug ontvangen.

Meer over proefgarantie...

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag of is er iets niet duidelijk? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Hier vindt u alles over ruilen & retouren, wijn bezorgen, lidmaatschappen en nog veel meer.

Naar veelgestelde vragen...


Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW

de Wijnbeurs

De online wijnwinkel waar u al jaren eenvoudig kunt wijn bestellen. Met ruim 40 jaar ervaring en meer dan 40.000 trouwe leden, de nummer 1 voor al uw wijnwensen.

Meer over de Wijnbeurs...

Volg ons

'Geen 18,
geen alcohol'

Lid van

    
Bel direct de klantenservice

'Geen 18,
geen alcohol'