Welkom wijnliefhebber!

Aanmelden Nieuwsbrief

Al 70.000 mensen gingen u voor!

Klantbeoordelingen

Actiecode Wijnbeurs

Op zoek naar een werkende actiecode van de Wijnbeurs? In onderstaand overzicht staan alle actiecodes van de Wijnbeurs. Er zijn vaak Wijnbeurs actiecodes en kortingen in omloop waarmee u met korting de mooiste wijnen kunt bestellen. Deze kortingscode en andere aanbiedingen van de Wijnbeurs plaatsen wij altijd op deze pagina. Wij raden u aan om voor het bestellen eerst te kijken in het onderstaande overzicht, want grote kans dat u onze wijn met extra korting kan bestellen.

Bestelt u uw wijn online bij de Wijnbeurs vóór 16.00 uur op werkdagen, dan wordt uw wijn de volgende dag bij thuis geleverd, of op elke andere gewenste locatie. De Wijnbeurs selecteert en importeert al meer dan 40 jaar wijnen via vergelijkende proeverijen. Hierbij vormen uw wensen en voorkeuren het vertrekpunt. Ons proefpanel, met gezamenlijk meer dan 100 jaar proefervaring, let bij de selectie niet op etiketten of reputaties, maar puur op kleur, geur en smaak.

Bekijk ze direct in het onderstaande overzicht en profiteer!


Vanaf 6 flessen
€5,- korting
Gebruik hiervoor actiecode:
KRTNG5

 
 
 

Klantbeoordelingen

100% Proefgarantie

De Wijnbeurs garandeert de kwaliteit van al haar wijnen. Mocht een wijn niet aan uw verwachting voldoen, dan krijgt u die zonder problemen vergoed. U kunt uw wijn laten vervangen of geld terug ontvangen.

Meer over proefgarantie...

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag of is er iets niet duidelijk? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Hier vindt u alles over ruilen & retouren, wijn bezorgen, lidmaatschappen en nog veel meer.

Naar veelgestelde vragen...


Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW

de Wijnbeurs

De online wijnwinkel waar u al jaren eenvoudig kunt wijn bestellen. Met ruim 40 jaar ervaring en meer dan 40.000 trouwe leden, de nummer 1 voor al uw wijnwensen.

Meer over de Wijnbeurs...

Volg ons

'Geen 18,
geen alcohol'

Lid van

    
Bel direct de klantenservice

'Geen 18,
geen alcohol'